Elkezdtem írni egy történetet. Szerethető e a karakter? (tovább lent)
Elkezdtem írni egy történetet, és van benne egy szerelmi szál is. Az elején írtam egy srácról aki a legjobb barátja.
De nem ő lesz a szerelme. Ez így rendben van?
Szerethető a másik karakter akit igazából a szerelmének szántam, így ezen az úton?
Heló!
Ez a pár sor voltaképp semmire sem jó. Semmit se tudunk meg jóformán, se a történetről, se a karakterről.
Így pedig véleményt se lehet alkotni.
Oké.
A történet a Viktoriánus korban játszódik.
A legjobb barátját már nagyon régóta, ismeri. Ő mindig segít neki ha bajba kerül, és ez akkor sem volt másképp, mikor a lány rátalált egy kislányra az utcán és tulajdonképpen megmentette. A srácnak semmije sincs, az utcán lakik.
Akit a szerelmének szántam:
A jövőből jön, (illetve a jelenből). Ismerkedésük egy vívás órán kezdődik. A lányt a bátyja tanítja vívni, és már elég jól megy neki.
Egyszer csak maga előtt találja a srácot, aki elhasal, de gyorsan kapcsol és folytatja a küzdelmet a lánnyal.
Ügyesen vív, főleg annak ellenére, hogy a jelenben már nem divat a vívás. A harc közben szerez egy vágást a lánytól, ami miatt elbambul és földre kényszerül.
A lány megnyeri a párbajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!