Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Akik olvassák az Attack on...

Akik olvassák az Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) mangát azoktól kérdezem, hogy Eren végig ilyen unalmas karakter lesz, vagy később még változik?

Figyelt kérdés

2013. júl. 2. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
mért meddig unalmas
2013. júl. 5. 20:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Az anime első részétől odáig, ahol most tart az anime.
2013. júl. 5. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem most se unalmas de amúgy sokat nem változik a karakter
2013. júl. 6. 09:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Pedig eléggé, tök átlagos anime főszereplő, semmi különleges nincs benne.

Akkor úgy hiszem kár folytatnom :S

2013. júl. 6. 19:20
 5/7 anonim válasza:

SPOILER aki nem látta még az animét/olvasta a mangát

Mivel Eren egy óriás, nem tudom, hogy "unalmas" karakter, de mindenki maga dönti el. Erős a jóság érzete, és az emberiség megmentése az életcélja, elég kalandos élete volt&van, szerintem Eren minden csak unalmas nem! :S

2013. szept. 13. 18:12
 6/7 A kérdező kommentje:

"Erős a jóság érzete, és az emberiség megmentése az életcélja,"

Igen, mint a shounen karakterek 99%-a, nem egyedi, unalmas. Nem ilyen az izgalmas karakter, közelébe sincs annak a fogalomnak.

2013. szept. 14. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyet tudok.érteni.Mióta az óriás megette az anyját,ugyanazt hatogatja,már(3-4?) éve.Szóval,azbanimében semmi,a mangában sem nagyon van jellemváltozása.
2013. okt. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!