TSkull kérdése:
Hogyan tudnék keresztbe tenni valakinek?
Figyelt kérdés
Egy gyökér már egy jó ideje zaklatja a barátnőmet. Felhívtam telefonon, de úgyis folytatja. Nem nagyon tudok mit csinálni, az erőszakos út nálam nem lehetőség.
Valamilyen módon bosszúságot szeretnék okozni neki ott ahol csak lehet, de sajnos nincs ötletem. Minden kis piti dolog jól jönne, ami megnehezíti az életét, legyen az facebook letiltás (próbáltam de semmi eredménye) vagy bármi. Tudom, hogy nagy szemétség, de rengeteg dühöt nyeltem miatta másfél év alatt, és szeretnék visszaadni neki.
2013. aug. 20. 15:38
1/5 anonim válasza:
Hogy zaklatja? Ezt nem igy kell elintezni, fordulj rendorseghez, felnottekhez. Hany evesek vagytok?
2/5 A kérdező kommentje:
22 évesek vagyunk. Úgy gondoltam, hogy zaklatja, hogy folyamatosan bombázza a hívásaival, meg a szerelmes üzeneteivel. Nem a fizikai zaklatásra gondoltam.
2013. aug. 20. 17:19
3/5 anonim válasza:
Egyszerűen beszélj vele és mond meg határozottan, hogy nem kíváncsi rá és hagyja békén.
4/5 anonim válasza:
Ilyenkor is fordulhatnatok rendorhoz. Nem kapna erte semmit, de biztos maga ala nezne. A baratnod beszelt mar vele? Tiltsa le a telefonon, facebookon stb.
5/5 A kérdező kommentje:
A barátnőm is beszélt vele, csak az a baj, hogy ugyanott laknak mindketten, és így nem annyira egyszerű levakarni. A facebookon le van tiltva, mert megkértem rá, hogy tegyen így, de telefonon nem lehet sajnos.
2013. aug. 21. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!