Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek jól írók? Elolvasn...

Szerintetek jól írók? Elolvasnátok ezt a kis szösszenetet?

Figyelt kérdés

Fejvesztett társaság volt a mienk. Öt, élete elején járó fiatal suhanc, akik megúszták a háborút épségben, bújkálás és hazugságok nélkül, jól kereső, művelt családból, és minden azon jó tulajdonságokkal magáldva, ami csak kellhet egy sikeres és boldog élethez.

A Ferdinánd sugárúti Reneszánsz-tól zengett az egész környék. Akkora vígadságot, mint a 18. születésnapom megülése, nem látott még egész Bukarest. Az egész család jelen volt; apám, anyám, a testvéreik, a testvéreik családja, a nővérem, a nővérem, családja, a hugom, a szomszédok, a szomszédok családjai, és (a leghangosabb mindközül) a barátaim, Tudor (vagy, ahogy mindenki ismerte, Dodo), Dániel, Krisztián és Raymond. Meg az ők családjai. Ó. És én, az ünnepelt.

Éppen apámmal beszéltem a jövő homályáról és az esetleges továbbtanulásról, mikor Dodo megállt mellettem (enyhén szólva "kissé" illuminált állapotban), vállamra téve a kezét, elórdította magát, túlharsogva a tömeget:

Mélyen tisztelt Koszta Vlad uraság! - orra kissé ki volt pirulva, kezében a serlegben vöröslő bor megtette a hatását. - Itt az ideje, hogy ünnepélyesen is, megragadva az alkalmat, szólljak pár becses és nemes eszmei értékkel bíró szót, mielött átadnám a férfivá válásod tiszteletére vásárolt ajándékodat! Nos - köszörülte meg a torkát, és homlokát ráncolva összpontosított a szavakra, majd bömbölve felemelte serlegét, és a hátamra csapott (áucs. Nem kis erővel.) - IGYUNK!

Azzal meghúzta serlegét, és elterült a földön. Minenki hangos nevetésben tőrt ki, és követte Dodo példáját.

Utóbbi a földön feküdt, és nagy valószínűséggel aludt. Nevetve csóváltam meg a fejem, majd kezemet a hátára rakva próbáltam fölrázni (nos, igen. Sikertelenűl.).

- Hát ez az ajándékom? Bámulhatom az alvó hátsófeled? - nevettem - Ezt eddig is megtehettem, annyi különbséggel, hogy most idősebb vagyok..

2013. aug. 15. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
háááát, nem lenne rossz, csak túl sok egyszeves jellemzket teszel egy dologra. egy kicsit ég gyakorolj, mert egyébként nagyon jó, mulatságos. bár, ha most belegondolok, egy kicsit sokat soroltál föl ezeket is próbld meg egy kicsit széjelebb szedni. sok sikert :)
2013. aug. 16. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!:).

más vélemények esetleg..?

2013. aug. 25. 19:22
 3/4 anonim válasza:
Nekem tetszik ez kis reszlet.A felsorolas tenyleg sok,de nem rossz,csak igy kette valasztva sorolni a tarsasagot furcsa..A tortenet maga megfogo egy jo folytatassal akar lerakhatatlan kategoria is lehet belole :) Imadom a szohasznalatot is valtozatos,es kulonleges.. ;) Szerintem dolgozz sokat Rajta,es ne halgasd rank teljesen csak azt ird,es ugy,ahogy Neked jo ;) :)
2013. szept. 2. 13:50
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, igyekezni fogok :).
2014. márc. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!