Tudtok jó One Direction fanfictiont? Bővebben lent
Jah, és nézd meg ezt: [link]
(Ez is csak egy a sok kép közül :) És mielőtt mondanád, nem fotoshop!)
Tudsz te is kritizálni-.-" Tudsz róluk bármit is???Van ennyi rajongód??Hát marhára nincs mert egy senki vagy-.- Nem voltál világ körüli turnén nem vagy újságok címlapján és nincs rólad több oldalas interjú.Kritizáld őket, de csak magadat alázod mert marha cink vagy.Mindegyiknek van barátnője de azért melegek.A csókról meg annyit, hogy mindig csinálnak fogadásokat amiket meg kell csinálni.Én nem szidtam a kedvenceidet de te mi a f*** csinálod??Jobb kedved lesz tőle?Te tökéletesen hibátlan vagy??Hát marhára nem!!!Csak egy degenerált kis *** 14 éves ír ilyet-.-"
Amúgy is a trollfész egy vicc oldal és mi a *** tömik tele a nyomi csicskák ilyenekkel???Szánalmas vagy-.-" És miért vagy még itt, na erre sosem válaszolsz-.- EL LEHET HÚZNI!!!Kritizáld a saját korosztályod meg azt aki annyit ért el mint te vagyis a nagy nullákat!!!
ma írtam az első fejezetet még csak, de folytatom nemsokára, talán még ma!:)
Zayn szerepel benne, de nem mint híresség, hanem mint egy átlagos gimis fiú.:)
(zene és klipp kritikákat is írok majd, a Chat-be lehet kérni) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!