Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudtok jó One Direction...

Tudtok jó One Direction fanfictiont? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Tudtok nekem linkelni nagyon jó One Direction-os fanfictiont??Olyat amiben vagy Zayn vagy Niall a főszereplő (úgy értem h vele jön össze).Köszönöm

2013. aug. 13. 14:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ki néz ki jól?!
2013. aug. 15. 15:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Az One Direction-ból mindegyik helyes:) Arról nem tehetünk, hogy ízlés ficamod van és nem látod :)De minek vagy még itt???Senki sem kíváncsi rád el lehet menni -.-"
2013. aug. 16. 11:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Oh :) Szóval azt mondod, hogy mindenki helyes? Hát akkor van pár ember akire ennyi erővel azt mondanám, hogy szexisten. De ők? Olyan melegek, rondák és tehetségtelenek! És ezt nem csak én gondolom így szerencsére :)
2013. aug. 17. 07:32
 14/21 anonim ***** válasza:

Jah, és nézd meg ezt: [link]

(Ez is csak egy a sok kép közül :) És mielőtt mondanád, nem fotoshop!)

2013. aug. 17. 07:36
 15/21 A kérdező kommentje:

Tudsz te is kritizálni-.-" Tudsz róluk bármit is???Van ennyi rajongód??Hát marhára nincs mert egy senki vagy-.- Nem voltál világ körüli turnén nem vagy újságok címlapján és nincs rólad több oldalas interjú.Kritizáld őket, de csak magadat alázod mert marha cink vagy.Mindegyiknek van barátnője de azért melegek.A csókról meg annyit, hogy mindig csinálnak fogadásokat amiket meg kell csinálni.Én nem szidtam a kedvenceidet de te mi a f*** csinálod??Jobb kedved lesz tőle?Te tökéletesen hibátlan vagy??Hát marhára nem!!!Csak egy degenerált kis *** 14 éves ír ilyet-.-"

Amúgy is a trollfész egy vicc oldal és mi a *** tömik tele a nyomi csicskák ilyenekkel???Szánalmas vagy-.-" És miért vagy még itt, na erre sosem válaszolsz-.- EL LEHET HÚZNI!!!Kritizáld a saját korosztályod meg azt aki annyit ért el mint te vagyis a nagy nullákat!!!

2013. aug. 17. 19:35
 16/21 A kérdező kommentje:
Ajánlom a szemüveget, mert ha jobban megnézed a képet össze sem ér a szájuk;) Apám orvos, megvizsgáljon?Bár az ilyen hülyéket pszihiátriába kéne zárni, mert már veszélyes a hülyesége-.-
2013. aug. 17. 19:38
 17/21 A kérdező kommentje:
Az elozo valaszpdra miszerint "Oh hat akkor mindenki helyes" igen kepzeld mindenkiben van valami szep es jo amiert kulonleges.Miden ember mas szemelyiseg amit el kell fogadni ha tetszik ha nem ha meg nem elkerulod a temat es nem keresgelsz vagy kattintasz ra azert h felidegesitsd vele azokatakik szeretik.Ezert keruldd te is az One Directionos temakat es a cikkeket mikor azok a fanoknak lettek irva nem nektek h kritizaldd oket mert te sem vagy hibatlan, sot!!Enyit szeretttem volna meg elmondani.Tovabbi szep nappt xoxo
2013. aug. 18. 22:39
 18/21 anonim ***** válasza:

[link]

ma írtam az első fejezetet még csak, de folytatom nemsokára, talán még ma!:)

Zayn szerepel benne, de nem mint híresség, hanem mint egy átlagos gimis fiú.:)

(zene és klipp kritikákat is írok majd, a Chat-be lehet kérni) :)

2013. aug. 25. 18:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Szia!Olvasom :)
2013. aug. 25. 18:31
 20/21 anonim válasza:

[link]

Ez egy Zayn-es blog :D

2013. okt. 2. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!