Mi a véleményetek a blogjaimról? (lent)
Ez a 2 blog az enyém, egy történetes, és egy képes (saját). Azt szeretném kérdezni, hogy mi róla a véleményetek, meg mivel tehetném őket híresebbé.
Megnéztem, cool blogok,tehát szert tehetsz velük hírnévre:
Először is,bővítsd még őket,főként a képest!
Helyezz el rajtuk linkeket,a másik blogra(akár többet is).
Ha van Facebookon,Twitteren,Iwiwen úgyszintén.
Keress rá,tuti találsz több tippet is,a lényeg,hogy minél többet kattintsanak rá,mert így a Google-ben is előbb kerül!
Ne haragudj, de az alábbi mondatnál tovább nem jutottam:
"A történet egy átlagos, 17 éves lányról szól. Szakított a barátjával, és ez nagyon megviselte."
Nekem ez a sztori már a könyökömön jön ki, elég uncsi, semmi új nincs benne. Bár nem olvastam végig és lehet nagyon érdekes lehet, de nem merem azt a kevés időt sem rápazarolni. E mellett az is tény, hogy a veled egykorú lányoknak / fiúknak valószínűleg bejön.
31/F
A design az egy egyszerű sablon, semmi különös sincs benne.
A képes nem rossz. Úgy értem, ha a kettő közül kellene választani inkább a fotózás felé menj el :)
Próbálhatod a blogot népszerűsíteni sok helyen, de a témából kiindulva inkább tiniknek kellene reklámozni. Ha nem érdekli őket, akkor nem lesz népszerű. Fórumokon, közösségi oldalakon blogajánlóknál lehet népszerűsíteni.
A képekkel sok mást is tudsz kezdeni. Keress rá a stock fotózás címszóra googleban.
Végezetül, ha örömödet leled a blog írásában, akkor ne hagyd abba :)
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!