Mi a véleményetek erről az oldalról?
Figyelt kérdés
Ma bukkantam rá a facebookon és engem mélységesen felháborít, ti hogy vagytok vele?
2013. aug. 5. 21:06
1/14 anonim válasza:
Szoktam hasonlóakat nézni. Ha nem tetszik, ne nézd. De hogy ez hol szexualitás, azt nem tudom.
2/14 anonim válasza:
3/14 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy összefoghatnánk és jelenthetnénk többen is.
2013. aug. 5. 21:12
4/14 anonim válasza:
Konkrétan felfordult a gyomrom a sok rasszista hozzászólástól. Annyira degeneráltak egyesek, abba bele sem gondolnak, hogy ha végeznének egy kis családfakutatást, milyen meglepő dolgok derülnének ki. Szerintem rohadtul nem vicces.
5/14 anonim válasza:
Ha van valami aminek nem lehet megbocsátani az a rasszizmus.
Egy-egy vicc szerte az interneten még elnézhető de az hogy egy egész oldalt építenek olyan viccekre, hogy több millió embert öltek meg, na azt már még én is túlzásnak érzem.
6/14 anonim válasza:
Majd ha a te gyerekedet vagy nagyszüleidet ölik meg a cigányok az értékeikért akkor te is rasszista leszel :) Addig meg lehet okoskodni de nem a semmiért van rasszizmus, talán le kéne jönni Miskolcra, vagy Ózdra és végigsétálni az utcán az esti órákban. Garantáltan nem tiltakozna senki a rasszizmus ellen.
7/14 anonim válasza:
No igen, ők rendkívül rasszisták, de valahogy bizonyos dolgokat mindenki elfelejt: 200 millió indiánt mészároltak le hidegvérrel, még sincs nekik emléknap. Akkor ez nem rasszizmus? Kissé egyoldalúan nézzük a dolgokat zsidókáim.
9/14 anonim válasza:
Az embert a tettei alapján kellene megítélni, nem a származása szerint. Egy magyar ugyanúgy hajlamos gyilkolni, mint egy cigány.
10/14 A kérdező kommentje:
Engem az idegesít, hogy pofátlan módn még ki is írják, hogy:
"FIGYELEM! Az oldal néha különösen morbid, felhívom a figyelmeteket, hogy csak az lájkolja és nézze, akinek van humorérzéke! Az oldal nem rasszista, vagy antiszemita, csak a nevetni vágyóknak lett létrehozva, kérem ezt tartsuk szem előtt!"
2013. aug. 5. 21:29
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!