Tudnátok írni eget verő baromságokat?
Heló!
Rohang végig az egyik legforgalmasabb utcán félmeztelenül, és kiabád, hogy "Jönnek az angolok". Még jobb, ha az egyik ahverod hátán ülsz eközben - vagy fog a kezében, mint egy szűzlányt, és ő fut veled :).
Egy éjjel valeriánát permeteztünk az egyik tanár kertjébe.
Félóra múlva a krnyék összes kandúrja ott nyivákolt, meg verekedett egymással. Másnap szegény tanárnő igencsak alvatlan szemekkel jött órára.
Máskor egy mogorva pasasnak szétszedtük az udvarán álló szekerét, és a garázs lapostetején állítottuk össze.
Reggel aztán a bokrokból lestük a megrökönyödött pofáját, amikor be akart fogni.
Ha osztálykirándulásra mentünk, mindig volt nálunk pálpusztai sajt. Aztán, amikor nagyon feszítette a hólyagunkat a sok sör, de nem akart megállni a buszsofőr, csak kinyitottuk a zacsit, a szagtól a csajoknak hányingere lett, és mégis meg kellett állni.
Egyszer pusztán csak brahiból felmásztunk két harmadik emeleti erkélyre, és kicseréltük az ott talált berendezési tárgyakat. (Ott sajnos nem láttuk a reakciót.)
Már nem emlékszem, milyen iskolai rendezvény volt, mindenesetre öltönyben voltam. A belső zsebembe tette gy spurni fehér cérnát, a cérna végét átvezettem a hónnom alatt, egy tűvel kifűztem a zakóm hátuljára, és ott hagytam lógni. Éva néni, a matektanár nagyon pedáns nő volt, egyből kiszúrta, megállított, és le akarta venni a hátamról a "ráragadt" cérnát. Szegény, amikor hirtelen 40 centi cérna kijött, és még mindig nem volt vége, nagyot sikítva hagyta abba a műveletet, mert meg volt győződve, róla, hogy valami felfeslett varrást szakított tovább.
A legkorábbi csínytevésem egyébként az volt, amikor az unokanővérem hímestojásait kicseréltem nyersen megfestett tojásokra. Jöttek a locsolók, ő meg nagy bőszen osztogatta nekik. (Akkoriban még ez volt a divat.)
Meg eszembe jutott egy történet, ennél nem voltam jelen, csak egy haver mesélte. Szóval az apja nagy vadász volt, és őt mindig vitte hajtani, de a puskát sosem engedte még csak megfogni sem. A haver elhatározta, hogy megtréfálja az öreget. Egy macskára ráerősítette egy nyúl lenyúzott bőrét, a fülekkel együtt, aztán egy másik haverja elengedte a macsekot, amikor közeledtek a vadászok. Szegény macska megijedt a kutyáktól, szaladt, ahogy a lába bírta, aztán mikor elérte az erdő szélét, fel a fára. Az öreg persze időben észrevette, ráfogta a puskát, követte az útját, először vízszintesen,, aztán felfelé. Állítólag még a puskát is eldobta, amikor a "nyúl" felszaladt a fára.
Aztán persze vannak, amikre egyáltalán nem vagyok büszke, meg vannak, amiket jobb volna elfelejteni, mert a víz is kiver, amikor eszembe jutnak.
3as
rohadj meg:):)
a macska nyúl jelmezben felfutott a fára...
ti nem vagytok normálisak:)
Miért is kéne megrohadnom?
"Meg eszembe jutott egy történet, ennél nem voltam jelen, csak egy haver mesélte."
Ebből a mondatból melyik betűt nem ismered?
a rohadj meg...ás utána a vicces jel, magyarul hülyülésből lett írva, ha nem értenéd...
jó volt a történet,röhögtem egy jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!