Mi manapság a menő a YouTube-on?
Figyelt kérdés
Mi a nézett, mire vevők az emberek? Szeretnék videókat csinálni, játékokat, zene paródiákat. Nem tudom milyen stílusban csináljam. Vélemények?2013. júl. 30. 14:00
1/4 A kérdező kommentje:
Mindenre nyitott vagyok, új dolgok, jó ötletek jöhetnek!
2013. júl. 30. 14:02
2/4 anonim válasza:
fikázni fikázni fikázni. ez a menő de szigorúan 16 év alattiakat érintő dolgokat/embereket. Most ez a menő
3/4 A kérdező kommentje:
Hát csak az ismert emberek fikázásának van értelme. Bele is fér egy bizonyos határig, ameddig még poén, de félek ettől egy kicsit.
2013. júl. 30. 14:16
4/4 anonim válasza:
Én mindig azon vagyok, hogy értéket próbáljak adni. Ez lenne a legfontosabb cél. Nézd meg mondjuk herby-t, aki köré gyűjtötte a kis taknyosokat és esténként röhögve fordítja álomra a fejét, miközben semmit nem ér a csatornája.
Hogy stílusban milyet csinálj, csak azt tudom mondani - ahogy te akarod. Ne érdekeljen az aktuális divat, az aktuális "menő" arcok, azért szeressenek, ami vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!