Jó lenne ez első fegyvernek? (AK47 beta)
Lehetőségem nyílt, hogy megvegyek 1 AK47 beta airsoftot. 30 ezer ft lenne az ára, ill. én állom a lebutítását, hogy CQB-ra is használhassam, ill. mivel ennek egyedi tusa van ami 2 kilóval megdobja kb, ezért ezt is meg próbálom átalakíttatni. Nem hiszem, hogy van jelentősége, de lány vagyok. Az eladója attól tart, hogy nehéz lesz nekem hosszú távon, amiben igaza is van. Hozzá tudok edződni szerintetek?
Ha még se jön be, el tudnám adni kb annyiért ahogy megvettem?
Hát kérlek...ezt nem igazán arra tervezték, hogy leányzók dzsungelharcoljanak vele vadul. Egyébként esetleg próba erejéig hasonló tömegű fegyvert kölcsönkérni szintén softos ismerőstől nem lehetséges? Mert kicsit költségesnek tűnik ahhoz, hogy megvegye az ember, fusson vele két kört, és rájöjjön, ez nem megy. Persze van aki ezt megteheti, csak egy gondolat volt. Másrészt nem árt bizony némi fizikumot felszedni, ez a kitartásodtól függ. Szívvel-lélekkel csinálva van értelme belefognod. Ha csak egy-két hetet szórakozgatsz vele, és félrerakod, akkor bizony lesz anyagi buktád azért a dolgon. Nem tűnsz túl biztosnak benne, hogy ez a te műfajod lenne.
Használt piaca ezeknek függ sokmindentől, de egy ismerősöm egy ideje próbálgatta már eladni az M4 colt - M1911 oldalfegyver szettjét, mire igencsak engedve az árból végre sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!