Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Első fegyvernek milyen? (airsoft)

Első fegyvernek milyen? (airsoft)

Figyelt kérdés

[link]

Információk:

A lövedék kezdősebessége: 380-420 FPS. 500 BB-s hicap tár van hozzá, természetesen állítható hopuppal szerelt. Akkumulátor és töltő tartozék, valamint egy felhajtható vertikális előagymarkolat.

2010. okt. 20. 13:12
 1/2 luckyshadow válasza:

Nos nemtom mennyire komoly a kérdés, ámde legyen:

Sztem inkább speciálisan airsoft fórumokon kéne ennek utánajárnod, ajánlom a softair.hu-t, ahol könnyen jutsz segítséghez. Azt azért hozzáteszem, hogy a régebbi AS fórumozók nem szeretik a locsifecsi fórumtelefosókat, szóval aranyszabály, hogy: ELŐBB OLVASS UTÁNA, és utána kérdezz. Ajánlom még az airsoftujonc.hu ide vágó cikkeit is (ld fegyverválasztás). Ezeker guglizd meg és utána sokkal okosabb leszel!

Fegyverválasztásról pár szó. nem is annyira a fegyver formája, hanem a használhatósága dönt hosszú távon, minden fegyó jó...valamire. az AK-47, 74 előnyei számomra az univerzális felhasznáhatóság. (nem túl hosszú, nem túl rövid, egész jó súlyeloszlás, de több napos játékokra én inkább a bullpup rendszerű fegyókat ajánlom) Épületben jobb a rövidebb. Ha első fegyót veszel, előbb ki kell menned játékra élőben használatban fegyót próbálni. Ez nem a sereg, itt választhatsz. Nézelődj, kérdezz élőben...

Erről a típusról:

JG (Jing Gong) Kínai, de a jobbak közül. Én nekem kettő is van, szeretem őket, erősek, megbízhatók. Kicsit talán túl erősek is egy kezdőnek. Épületben nem lehet velük sorozatot lőni (ahhoz túl erős). A gear boxa jó, hibja a pontatlansága, a csöve sokszor nagyon gány, ajánlott egy prec csőre cserélni, illetve 400 FPS-hez már ajánlott valami keményebb hopup-gumi. Tárak: az ak tárai jók, de nekem esett már szét egy (bár az egy sg1-es tára volt) Télre lithium akksi (én lipot javaslok, 7,2 voltos elég).

Ár/érték arányban a JG-k jók és könnyen adhatók is. A full fém pedig a valósághűségnél, illetve a perecelésnél is előny!

Dióhéjban ennyi!

2010. okt. 21. 07:30
 2/2 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz.A JG airsoftok jók,erősek talán túlságosa is,nekem volt egy JG G36c m li-po 7.2 v os aksival brust elektronikával pont az épületharc miatt.Kenés,hézagolás 6.04 es prec cső beszerelése után pöpec volt nagyon.egy normál keménységő guarder hop-up gumi val megtoldva nagyon jó volt a fegyver.Hiába hogy több mint 420 fps el vitte a 0.25 g s golyót.Egy rugócsere után tökéletesen megfelelt a szabályzatnak.Szóval inkább azt ajánlom ha szeretnél egyet venni akkor mindenképpen JG k között nézelődj és ajánlom a gunnerairsoft.com és az rsov.com oldalt ahol nézelődhetsz szállítanak ide is és még teljes összeg (vám-áfa,szállítás) kifizetése után is olcsóbb sőt így több dolgot is megvehetsz egyszerre ugye.Ajánlom ha vámot nem akarod fizetni akkor maradj áfával és szállítással együtt 40 ezer alatt így nem kell fizetned vámot és a vámügyintézést.

Sok sikert!

2011. máj. 1. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!