Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A fesztiválokon (Volt, Sziget....

A fesztiválokon (Volt, Sziget. Stb. ) van nappal program?

Figyelt kérdés
Vagy csak este a koncertek eztán mehetsz aludni és másnap,dél körül felébredsz magadhoz térsz és mászkállsz?Vagy esetleg kimehettsz a városban járkállni?

2013. júl. 21. 19:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Csak a Szigetről tudok mesélni, és csak a napijegyről. ez úgy működik, hogy reggel 6-tól másnap reggel 6-ig érvényes a jegyed. Elhagyhatod, azt hiszem, a fesztivál területét, ha van karszalagod, de napijegyesként ez nem éri meg, mivel nagy a sor, nem ezzel kéne elszúrni az időt.

Nappal is vannak koncertek, nem reggel mondjuk, de kora délután már tuti. A kis színpadokon biztos, a nagyszínpadon lehet, hogy csak ilyen 2-től. Este az igazán nagy nagyszínpados koncertek vannak, 2 db húzónév szokott lenni naponta, bár ez idén érdekesre sikerült... 10 óráig bezárólag (a zajártalom miatt ugyebár), utána kisebb sátrakban vannak kisebb koncertek, illetve DJ-k. Ha az utolsó napra mész, akkor záróbuli van, én úgy vettem észre, hogy aznap hamarabb szétszélednek az emberek, nekem az olyan illúzióromboló volt. Délelőtt még nincs bent minden napijegyes, érdemes kihasználnod az időt evésre-ivásra, ha heti jegyes leszel, arra, hogy megpróbáld rendbe szedni magad a mosdókban, stb. Mindig vannak kulturális, kreatív programok is, meg ilyen mindenféle hülyeség (nem tudok jobb szót rá): bunjee jumping, kötélen átlendülés, óriás libikóka (azt lehet, hogy már elvitték), idén meg ugye van az a sziget eye, vagy mi. de ha ezek nem érdekelnek, kizárólag a koncertek, akkor is elleszel nappal, mert vannak koncertek, és akkor még ninc sis akkora tömeg. pl. a világzenei színpad, kisebb sátrak tuti, hogy vannak, a nagyszínpadra nem esküszöm meg, de annak is el kell indulnia nappal, hogy min a 4 fellépő végére érjenek.

2013. júl. 23. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!