Hány évesen voltatok előszőr Sziget vagy esetleg ehez hasonló fesztiválon?
én 15 évesen voltam először szigeten, egy napra, mert a kedvenc zenekarom koncertezett (Muse), szüleim elengedtek két barátnőmmel, és az egyikük felnőtt unokatestvérével, apa értem jött kocsival hajnalban.
utána 17 évesen már voltam teljes fesztiválon társasággal, és idén, 18 évesen is voltam (volton mindkétszer).
szigetre idén nem megyek, mert nem tetszik a felhozatal.
12 évesen voltam először Hegyalján, szülőkkel. -hozzáteszem, azóta is velük járok, mert nincs olyan barátom, aki kibírná az elsősoros rock és metál koncerteket- nem alszunk kempingben, az éven már voltam, mert volt.
Igaz kisebb, és nem híres, de Rakamazon szokott lenni Motorosfesztivál, oda szoktunk még kimenni ugyancsak szülőkkel, esetleg ismerősökkel.
16L
Idén szeretnék menni két uncsitesómmal Szigetre, mindketten egy évvel idősebbek (mondjuk ez rohadtul nem látszik meg inkább én nézek ki idősebbnek :D). Remélem összejön :D
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!