Sziget fesztiválon mennyi költőpénzből lehet kijönni?
Én egy napra szoktam menni. Pár ezret rakok a kártyára, amivel fizetni lehet (10-nél kevesebbet), az szokott elmenni egy nap alatt, még marad is. Ételt vihetsz be, italt azt hiszem, csak fél litert (nem alkoholosat), ezen próbálhatsz spórolni, és ha heti jegyes vagy, azt hiszem, kijárhatsz enni akár. Más kérdés, hogy végigállod-e a sort.
Ezt írja a sziget eye-ról, de ezek még a belvárosi árak:
Felnőtteknek egy menet 2.400 forint míg a 140 cm alatti magasságú gyermekek 1.500 forintért ülhetnek fel a kerékre. Jó hír az V. kerületieknek, hogy minden 20 év alatti, kerületi lakos egy kísérővel, egy alkalommal ingyenesen veheti igénybe a szolgáltatást, az önkormányzat jóvoltából. Az elkövetkező hat hétben tehát pörög a Sziget Eye a belvárosban, vasárnaptól csütörtökig de. 10-24 óráig, péntekenként és szombatonként pedig de. 10-02-ig.
szerintem kijössz belőle.
Hajrá! Egyébként én pólót is szoktam venni, meg ilyenek, szóval ha valóban minimálisra redukálod a költést, akkor elleszel szerintem, de azért hangsúlyoznám, hogy én csak 1 napra szoktam menni, szóval nem esküszöm meg mindenre. Ott bent amúgy nyilván miden elég drága, de nem kötelező gyrost enni, van zsíros kenyér is. :D
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!