Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Sziget fesztiválon mennyi...

Sziget fesztiválon mennyi költőpénzből lehet kijönni?

Figyelt kérdés
Főleg az ételre, meg az italra gondolok (nem vagyok nagy alkoholista, max 1-2sör naponta). Pluszba még egy két extra, mint mondjuk a sziget eye, és hasonlók. Egy hétre mennyiből lehet kijönni? Ha csak ezeket nézzük kb 50ezer Ft elég lesz?

2013. júl. 18. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Én egy napra szoktam menni. Pár ezret rakok a kártyára, amivel fizetni lehet (10-nél kevesebbet), az szokott elmenni egy nap alatt, még marad is. Ételt vihetsz be, italt azt hiszem, csak fél litert (nem alkoholosat), ezen próbálhatsz spórolni, és ha heti jegyes vagy, azt hiszem, kijárhatsz enni akár. Más kérdés, hogy végigállod-e a sort.

Ezt írja a sziget eye-ról, de ezek még a belvárosi árak:

Felnőtteknek egy menet 2.400 forint míg a 140 cm alatti magasságú gyermekek 1.500 forintért ülhetnek fel a kerékre. Jó hír az V. kerületieknek, hogy minden 20 év alatti, kerületi lakos egy kísérővel, egy alkalommal ingyenesen veheti igénybe a szolgáltatást, az önkormányzat jóvoltából. Az elkövetkező hat hétben tehát pörög a Sziget Eye a belvárosban, vasárnaptól csütörtökig de. 10-24 óráig, péntekenként és szombatonként pedig de. 10-02-ig.

szerintem kijössz belőle.

2013. júl. 23. 04:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :) Majd megpróbálok minél többet spórolni, de közben azért jól is érezni magam. :)
2013. júl. 23. 08:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Hajrá! Egyébként én pólót is szoktam venni, meg ilyenek, szóval ha valóban minimálisra redukálod a költést, akkor elleszel szerintem, de azért hangsúlyoznám, hogy én csak 1 napra szoktam menni, szóval nem esküszöm meg mindenre. Ott bent amúgy nyilván miden elég drága, de nem kötelező gyrost enni, van zsíros kenyér is. :D

Jó szórakozást!

2013. júl. 24. 01:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát, azért egész héten csak mást is fogok enni, nem csak zsíros kenyeret. :D Mindenesetre kíváncsi vagyok. A jó hangulat biztos meglesz, köszi! :)
2013. júl. 24. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyilván fogsz mást is, csak arra akartam utalni, hogy már a McDonald's is beköltözött a fesztiválra, de vannak ilyen kolbász, gíros, főtt kaja, stb., szóval nem kötelező a McDobald's-ban enni, meg ilyen helyeken.
2013. júl. 24. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
gyros
2013. júl. 24. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Krisna sátorban a zsíros kenyér még ingyen is van és meg sem térítenek. Esetleg ínséges időkre
2013. nov. 22. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!