Tudnátok ajánlani pár One Direction Bromance blogot?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam már belőlük, de mind elcsépelt. Ha tudtok jó angolt, akkor jöhet az is, de jobb lenne a magyar toplista. Remélem tudtok olyat ajánlani, ami nem egy sablon sztori és azért a részek is többek mint egy: Na akkor most kirakok valamit a marháknak, hagy olvassák- féle történet. Nem kell befejezett legyen, csak érdekes.2013. júl. 13. 02:39
1/1 anonim válasza:
Remélem ez a kései válasz is érdekel :D Itt van véleményem szerint a magyar top lista :
1. Love and Pain: Írónő: Dreamy Girl (a főszál Larry, de van benne Niam és Ziall is)
2. Don't look back: Írónő: Silver Breeze (ugyanúgy a főszál Larry, de van benne Ziall is)
3. SINISTER: Angolról van lefordítva (durva story, tömény Larry)
4. Dreamy Girl-nek van egy One Shot oldala is (ezt megtalálhatod a Love and Pain oldalán, ebben van sokféle Bromance)
5. No Control: Írónő: Lauren Meyer (kb. 30 rész van fent, vannak benne Teen Wolf-os jelenetek, egyenlőre csak Larry van benne, de esélyes a Ziall is:)
Remélem segítettem, sok blogot olvastam már, de szerintem ezek a legjobbak ;) Ha kérdésed van nyugodtan írhatsz privibe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!