Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani pár One...

Tudnátok ajánlani pár One Direction Bromance blogot?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam már belőlük, de mind elcsépelt. Ha tudtok jó angolt, akkor jöhet az is, de jobb lenne a magyar toplista. Remélem tudtok olyat ajánlani, ami nem egy sablon sztori és azért a részek is többek mint egy: Na akkor most kirakok valamit a marháknak, hagy olvassák- féle történet. Nem kell befejezett legyen, csak érdekes.
2013. júl. 13. 02:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Remélem ez a kései válasz is érdekel :D Itt van véleményem szerint a magyar top lista :

1. Love and Pain: Írónő: Dreamy Girl (a főszál Larry, de van benne Niam és Ziall is)

2. Don't look back: Írónő: Silver Breeze (ugyanúgy a főszál Larry, de van benne Ziall is)

3. SINISTER: Angolról van lefordítva (durva story, tömény Larry)

4. Dreamy Girl-nek van egy One Shot oldala is (ezt megtalálhatod a Love and Pain oldalán, ebben van sokféle Bromance)

5. No Control: Írónő: Lauren Meyer (kb. 30 rész van fent, vannak benne Teen Wolf-os jelenetek, egyenlőre csak Larry van benne, de esélyes a Ziall is:)

Remélem segítettem, sok blogot olvastam már, de szerintem ezek a legjobbak ;) Ha kérdésed van nyugodtan írhatsz privibe :)

2016. márc. 28. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!