Liam Paynes blogot keresek? Tudtok ajánlani? Rossz indulatú megjegyzéseket nem kérek!
Figyelt kérdés
2012. dec. 29. 23:35
1/12 anonim válasza:
szia! én is vártam a válaszokra, de sajnos ez jellemző...(nem bántani akarom őket) tipikus, hogy mindenki Harry meg Zayn után fut -meglátásom szerint a legtöbb blog róluk szól... aztán jön Louis és Niall és a végén kullog Liam... -.-
2/12 anonim válasza:
onepossibility-1d.blog.neon.hu ez az egyik kedvenc Liam-es blogom :)
ificouldchooseagain.blogspot.hu ebööl ritkán van friss de szerintem meg éri várni rá :)
thatonething-mystory.blogspot.hu itt mind az 5 fiú szerepel ha szereted mindegyikőjüket akkor ajánlom ezt is :)
sohanennezzvissza.blogspot.hu itt is vannak Liamas részek bár ez inkább Harrys és Louisos blog :)
3/12 Dreamer=) válasza:
[link] ez egy nagyon kedves ismerősöm blogja :) és tényleg,nem nagyon írnak liamről :(
4/12 A kérdező kommentje:
nekem most éppen Louis a kedvencem és egyszerűen alig találok olyan blogot ami nem nem Harryről meg Zaynről szólan...jó őket is szeretem de akkor is. Igazatok van! majd megnézem az összeset. köszönöm. xx
2013. jan. 17. 20:04
6/12 anonim válasza:
Ezt most kezdtem el! Liam lesz az egyik főszereplő, és Niall! Nézzetek be! :)
7/12 anonim válasza:
[link] Ez a legelső blogom, a főszereplő Liam. Nem rég kezdtem, de remélem tetszeni fog :)
9/12 anonim válasza:
Szia!:) nagyon jól ír, ez a kedvenc blogom --> [link]
10/12 anonim válasza:
[link] Ez az enyém :) Ha van kedved hozzá nézz be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!