Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mostanában, hogy nyári szünet...

Birnir kérdése:

Mostanában, hogy nyári szünet van minden nap szürke és egybefolynak a napok. (? )

Figyelt kérdés
Mert nem tudok mit csinálni ,hanem csak a gép előtt ülni és ez szerintem felesleges időtöltés ,de mást nem tudok .Nincsenek barátaim mert elköltöztünk ,a barátnőm messze lakik és nemsokára szakítani fogok vele... Nem tudok egyszerűen mást már csinálni !Régebben minden nap a barátaimmal voltam és gondoltam ,ha szerzek egy barátnőt akkor majd vele mindennap találkozok és majd ő leköti a figyelmemet ,de sajnos nem így lett... Szerintetek mit csináljak ?
2013. júl. 7. 23:37
 1/1 brigivagyok válasza:

szerintem ha TÉNYLEG nincs egy ismerős, barát, rokon vagy nemtudom mi a közeledben.. akkor miért nem mész el valahova egyedül? vagyis. ha pl. ha kimész parkba. biztos lesz ott egy társaság, akikkel összehaverkodhatnál.

vagy menj egy westendhez hasonló helyre.. érted. ott sok az ember. meg járj mekibe. hülyén hangzik de ott is sok ember van.. :D

aztán../most gondolkodom/ amúgy tudom milyen a szitu, amiben most vagy.. nekem is sok sulim volt költözés miatt.. meg most 2 hétig nem mehetek sehova -.- meghalok..

na de.. otthon tök sok dolgot tudsz am csinálni. :D

szerintem szerezz egy kisállatot. jól ellehetsz vele..:D

2013. júl. 8. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!