Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem akarom...

Mit csináljak? Nem akarom elcs*szni a napjaimat! 13/l

Figyelt kérdés
Itt a szünet, én meg unatkozom... Nem szeretném elpocsékolni a napokat, mint múltévebn. Sportos csaj vagyok, de ilyen melegekben semmit sem lehet jóformán sportolni. A múlt évben csak felkeltem délbe, ettem, facebookoztam, tv-ztem. Ezt most nem szeretném. Olvasni azt nem szeretek. Reggelente (klímás helységben) tornázok 2 órát R.R. dvd-ire. Utána nem tudok mit csinálni... Majd délután fogok járni úszni, de még addig amíg nem mehetek, meg amúgy is nincs semmi ötletem. Mit csinálhatnék? Előre is köszi!

2013. jún. 20. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Keress hobbit! Segíts annak akinek tudsz, beszélj meg a barátnőiddel (ha tudsz) egy találkozót, napozz, és látom hogy nem szeretsz olvasni, de azért ha mégis kedved lenne, keress rá könyvekre.:) Délutánonként fuss, bicikliz, próbáld ki a rajzolást, a festést. Menj esetleg táborokba, vagy sétálgass a városba (ha elengednek).

Remélem segítettem, írj vissza, hogy végül mit is fogsz csinálni...:))

2013. jún. 20. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ki nem szeretek menni nagy hőségbe, mert hamar rosszul leszek. Segíteni segítettem eddig is mindenkinek:) Rajzolni, festeni próbáltam, de nem tudok :D. Táborokra gondoltam, de már későn van, de jövőre tuti megyek.
2013. jún. 20. 18:27
 3/5 anonim válasza:
Szerintem rajzolni/festeni bárki tud. :) Nem muszáj ábrázolnia valamit/valakit. Csinálhatsz sima csíkos/pöttyös/stb. mintájú képet és ha szép színesre csinálod vagy szépen válogatod a színeket szép lesz! :)
2013. jún. 22. 11:25
 4/5 birnir válasza:
Szia!Én is pont így vagyok ezzel !Szerintem keress magadnak egy fiút! ;) 13/f
2013. júl. 7. 23:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem korai még fiút keresni?:S :) 13/l (Bár, ízlések és pofonok...)
2013. júl. 8. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!