Mit csináljak? Nem akarom elcs*szni a napjaimat! 13/l
Figyelt kérdés
Itt a szünet, én meg unatkozom... Nem szeretném elpocsékolni a napokat, mint múltévebn. Sportos csaj vagyok, de ilyen melegekben semmit sem lehet jóformán sportolni. A múlt évben csak felkeltem délbe, ettem, facebookoztam, tv-ztem. Ezt most nem szeretném. Olvasni azt nem szeretek. Reggelente (klímás helységben) tornázok 2 órát R.R. dvd-ire. Utána nem tudok mit csinálni... Majd délután fogok járni úszni, de még addig amíg nem mehetek, meg amúgy is nincs semmi ötletem. Mit csinálhatnék? Előre is köszi!2013. jún. 20. 17:57
1/5 anonim válasza:
Keress hobbit! Segíts annak akinek tudsz, beszélj meg a barátnőiddel (ha tudsz) egy találkozót, napozz, és látom hogy nem szeretsz olvasni, de azért ha mégis kedved lenne, keress rá könyvekre.:) Délutánonként fuss, bicikliz, próbáld ki a rajzolást, a festést. Menj esetleg táborokba, vagy sétálgass a városba (ha elengednek).
Remélem segítettem, írj vissza, hogy végül mit is fogsz csinálni...:))
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ki nem szeretek menni nagy hőségbe, mert hamar rosszul leszek. Segíteni segítettem eddig is mindenkinek:) Rajzolni, festeni próbáltam, de nem tudok :D. Táborokra gondoltam, de már későn van, de jövőre tuti megyek.
2013. jún. 20. 18:27
3/5 anonim válasza:
Szerintem rajzolni/festeni bárki tud. :) Nem muszáj ábrázolnia valamit/valakit. Csinálhatsz sima csíkos/pöttyös/stb. mintájú képet és ha szép színesre csinálod vagy szépen válogatod a színeket szép lesz! :)
4/5 birnir válasza:
Szia!Én is pont így vagyok ezzel !Szerintem keress magadnak egy fiút! ;) 13/f
5/5 anonim válasza:
Nem korai még fiút keresni?:S :) 13/l (Bár, ízlések és pofonok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!