Szerintetek milyen a blogom?
2013. júl. 6. 19:00
1/13 anonim válasza:
szerintem ez a katona zöld színű betűk nem illenek a sötét lila háttérhez.
Meg a betűk is túl nagyok.
De most beleolvasok a történetbe, és azt is véleményezem, ez csak szemet ütött :)
2/13 anonim válasza:
első vagyok:
Nem ismered a párbeszédeket? vagy ez elbeszélés?
Szerintem a részek túl rövidek. A történet írtó gyorsan játszüdik, nem tudjuk mi miért van, hol és mikor...
Uncsi az egész...
Össze lett csapva
3/13 anonim válasza:
Nem rossz, de figyelj oda jobban a helyesírásra és a szóhasználatra. Kicsit olyan zavaros az egész. Kinézetre szerintem jó. :)
4/13 A kérdező kommentje:
Nem párbeszédeket akarok írni, arról szól, hogy a lány mit érez. Nem arról, hogy ki mit mond neki... Köszönöm a többit, várom még a véleményeket, a betűket meg csináltam, nézd meg, tetszik? Szerintem is jobb lett. Köszönöm.
2013. júl. 6. 22:55
6/13 anonim válasza:
szerintem írjál a múltadról is, egyébként jó
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. A múltamról?
2013. júl. 13. 20:55
8/13 anonim válasza:
Igen, mert csak a jelenről írsz, és az előzmények nincsenek tisztázva, és ez hiányzik.
9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon fiatal vagyok, tehát előzmények még nincsenek nagyon. De úgy értem, hogy KONKRÉTAN milyen előzményre gondolsz?
2013. júl. 13. 23:53
10/13 anonim válasza:
Nekem egy kicsit fura. Eléggé kusza. A fogalmazás viszont jó. Mondjuk a lány egy kicsit ellazulhatna így olyan negatív az egész. Lehet hogy a lány élete eleve nem valami vidám, de lehetnének néha boldogabb pillanatai is. Azért én sem nem tudok valami profin helyes írni de azt még én is észrevettem hogy van pár hiba benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!