Megnéznétek a blogom? (NEM 1Direction.! )
Ez egy "kritika" oldal ,ahol leírom egy könyvvel,sorozattal és filmmel való élményeket.Jó ötletnek tartjátok? Kritika jöhet!
egész jó
ha egy kicsit bővebben leírnád a kritikát nekem jobban tetszene de ha csak ennyit tudsz az is megfelelő.(viszont ha megfogadod és bővebben fogsz írni akkor is fokozatosan)
-háttér:egész ötletes film- könyvkritikás blognak tüzijáték de nem zavar
-Betűk:fekete alapon szürke mégis olvasható és nem szúrja a szemet
sima Arialt használtál ugye?és mégis milyen jó
a címnél pedig valami mást tipust de az is olvasható
asszem ennyi.:)
Csak Így Tovább!
Nagyon hasznos választ adtál, Köszi !:) Megy a zöld pacsi
Megfogadom a tanácsod,és azért nem írok néha bővebben,mert nem teljesen emlékszek és nem akarok hülyeséget írni :)
wow...ez már majdnem egy Hollywood Hírügynökség:)
nekem baromira tetszett mert lényegretörően megmondtad a véleményedet és nem kerteltél.A tartalmáról annyit,h jol összehozod az ujabbnál ujabb bejegyzéseket.A tömörségéről annyit,h szerintem éppen eléggé élvezhetőre nyujtod.És mivel az izlésem hasonlít a tiédhez,sokat nevettem a beszólásaidon.Am az így jártam anyátokról csináltál kritikát?:)mert azt naagyoon szívesen hallanám,imádoom:)
Csak igy tovább és sok sikert:)
Jó a blogod, de őszintén szólva nem szeretem az írás stílusodat...Bocsi, nem leszólni akarlak, jó, amiket írsz, de olyan...semmilyen...Vagyis értelmes, kerek mondatok, nyelvileg helyes, de semmi nem tükröződik benne a személyiségedből a véleményeden kívül...
Nekem ez hiányzik belőle...
És nem kell nekem esni, hogy beszóltam neki, mert semmi rossz szándék nem vezérelt, nem sértegetni, vagy bántani akartam...szóval ha mégis rosszul esett, akkor bocsánat. :)
#7 #8 nagyon köszönöm szépen :)
#9 köszönöm szépen hogy elmondtad a véleményed :)
Mindenkinek ment a zöldpacsi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!