Milyen fajta ez a pókerzseton?
Szeretnék venni egy nem gagyi fajta pókerkészletet, de csak olyat találtam aminek ilyen mintája van. Vagyis olyan szeretnék ami sima, szóval még az a dobókocka minta nincs rajta és nincs számozva. Tudtok olyat mutatni? Olyat pontosan, hogy az a fehér rész legyen a szélénél s ennyi. Jah és ne legyen ilyne műanyag gagyi!
Köszi
Ez műanyag, nekem is ilyen volt régen. Kerámiát vegyél, ha sokat játszol.
Az előző hozzászólónak: igen van fémből is.
Általában műanyaggal kezdenek, majd fémbetétes, aztán kerámia a profiknak.
nem értitek a kérdést! Képzeld beírtam már a google-be, hogy pókerkészlet, és már átnéztem szinte az összes találatot, de olyat nem találtam amilyet szerettem volna. Olyat, ami a képen van, csak azzal a kivétellel, hogy az a dobókocka mint ane legyen rajta, vagyis csak a fehér kis kockák legyenek. Játszottam már ilyennel, úgyhogy biztos létezik.
Jah és nem azt írtam, hogy ne legyen műanyagból, hanem hogy ne legyen MŰANYAG GAGYI! Vagyis olyan, amiről messziről süt, hogy bóvli!
Na iyet keresek. esetleg valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!