Most értem haza 1 buliból és egy új "haver" megkinált valamien droggal nem tudom mivel Valami hernyó de nem biztos talán az volt, elfogadtam mert már alkohol is volt bennem. bőven akkor még jó voltam de most nagyon szarul vagyok 2x hánytam és az ujjperceim viszketnek szűrnak irritálnak alig tudok gépeli is vagyis tenyérrel nyomogatom ezeket a. billentyűket tehát az lenne a kérdésem ha esetleg tudja valami mit adhatott mondja meg mert nagyon fontos lenne. Tehát még1x tünetek Rosszul vagyok (Szédülök, fáj a fejem,2x hánytam) Az ujjperceim, ujjbegyeim pirosak szűrnak és égnek, gyomrom ég, és olyan mintha füvet szivtam volna, érzem hogy baj van de mégis jól érzem magam egyfojtába mosolygok és most beszélt hozzám a barátnőmtől kapott plüssmaci. -. -" ami mulatságos volt és azthittem ez csak lsd de az nem ien volt.
2010. dec. 10. 02:38
1/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy pia is van benned, így a fene se tudja, konkrétan mit kaptál. Ez a fene nagy jókedv talán Mefedron, vagy MDMA (ecstasy), de ezek közül egyik sem produkálja a többi dolgot, amikről írsz. Hülyegyerek, VAGY pia, VAGY partydrog, a kettő együtt nem mehet, beledöglesz! Most igyál sok mentes vizet és maradj veszteg, előbb-utóbb jobban leszel. Holnap vond le a tanulságot... Ja, és a legnagyobb baromságot azzal csinálod, ha úgy veszel be valamit, hogy nem tudod, mi volt az: ha netán mentőt kell hívni hozzád, seperc alatt megmentik az életedet, amennyiben valaki tájékoztatja az orvost, hogy mitől lettél rosszul, na de így..? Bulizz, de ésszel, ha meg akarod érni a harmincat, teee....
2010. dec. 10. 03:57
2/8 anonim válasza:
Hát a pics@ se tudja.Szívtad orrba?Lenyelted?Korong?Angyalpor?Kati?
Eléggé sok minden lehet, de hernyó nem hiszem, az kisgyerekek kezébe nem való.
2010. dec. 10. 08:51
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi végül bevittek a korházba és kimosták a gyomrom végül kiderült hogy többet vettem be csak nem emlékeztem volt 3 füves cigi (Durva keverék)azt mondták,gombát találtak,meg lsd-t az ujjpercviszektésem meg az allergiától volt ugyanis allergiás reakciót válott ki...:D
Na mind1 túl vok rajta ilyet még1x soha na jó de mert jó volt de csak mértékkel és pia nélkül :D
2010. dec. 11. 03:04
4/8 A kérdező kommentje:
Mellesleg bélyeg volt szivltam is az orromba meg szemöldökömbe nyomták.
2010. dec. 11. 03:05
5/8 anonim válasza:
A bélyeget nem szívni szokták te, az a nyálkahártyán keresztül jut be.
Szerintem inkább ne drogozz, főleg "idegenektől" ne fogadj el semmit.
2010. dec. 11. 11:54
6/8 anonim válasza:
na jó, elég vicces lehet amikor egy tárgy beszél hozzád, ebből azt vettem le hogy szerintem függő vagy, de nemértem, mire jó ez?buli egy darabig meg minden, de a kockázatok miatt nem éri meg... ha élsz 30 évet, és belehalsz ezekbe a ****okba, nem fogod azt mondani hogy megérte mert vicces volt belőve ülni egy szobában, röhögni a semmin, a képzelgéseiden....
2010. dec. 12. 12:25
7/8 anonim válasza:
Szia a hernyo a heroin becenevet de akkor enn azt kaptál xd amuy Bem nagyon hallottam meg lsd rol amit tavlettakebt vezérli be yd
2010. dec. 14. 22:54
8/8 anonim válasza:
Pszilocin,Pszilocibin, vagy Kannabinol tartalmú drogokba nem lehet belehalni, de senkitől semmit nem szabad elfogadni, főleg nem ittas állapotban...-.-"
az alkohol öl, az alkohol IDEGMÉREG!!! ne igyál FLESSELJ =)-~~
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!