Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mivel dobhatnám fel az együtt...

RandomgirlLOL kérdése:

Mivel dobhatnám fel az együtt öltött napokat? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Mostanában néhányszor találkozni szoktam pár barátnőmmel, de eddig nagyjából csak annyit csináltunk, hogy beszélgettünk, sétáltunk, görkoriztunk meg filmeket néztünk... Ez így jó is, de egy idő után egyhangúvá válik. Nem tudom, mivel dobhatnám fel a délutánokat. Tudtok ajánlani valamit? Moziba szívesen mennénk, de nincsenek mostanában túl jó filmek a közeli moziban, és megint ott tartunk, hogy filmet nézni otthon is tudnánk, de beszélgetni közben nem nagyon.

A válaszokat előre is köszönöm. 15/l

2013. júl. 2. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Igyatok! nem nem viccet felreteve nem tudom, strandoljatok, esetlegesen valamilyen szorakozohelyre osszeverbuvalodni.
2013. júl. 2. 22:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát szórakozóhelyre nem tudom, maximum beülni mekibe de azt nem hinném hogy szeretik... :D
2013. júl. 3. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!