Mit csináltok nyáron?
Én hegedülök(9 oldalas darab a másik 5 tanárom adta) és olvasom a kötelezőt. Szerintetek ez nem sok így nyárra? Kicsit úgy érzem h még ilyenkor is be vagyok "táblázva".Más is van így? ti mit csináltok nyáron?
Az a helyzet hogy barátaim sincsenek, a barátnőm elutazik külföldre az uncsijaihoz, de ha itthon lenne akkor sem akarna talizni...
Szerintem nem sok, sőt nekem kevés is.
Én most jöttem haza egy egyhetes Balatoni nyaralásról, 17 barátommal voltunk Fonyódon. A következő két hónapban gondolom rengeteget fogok bulizni, házibulik, diszkók egyaránt, esetleg koncertek is, de biztos lesznek ilyen beülős esték, délutánok, strandolás is. Megyek majd össze-vissza a városban. Ezenkívül szeretnék megnézni egy csomó filmet, sok könyvet elolvasni, biciklizni, elkezdeni edzeni. Na meg készítem magam a szeptemberben kezdődő Pesti életre :)
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!