Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti mit csináltok nyáron?

Ti mit csináltok nyáron?

Figyelt kérdés

Nyáron mit csináltok? Nincs sok barátom. Unom a netezést, olvasást, filmezést, edzeni járok (ez megszokás).

Mit lehet még csinálni? Ti miket szoktatok?

2012. júl. 1. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
én dolgozom hogy legyen pénzem nyaralni meg tudjam fizetni a sulit
2012. júl. 1. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Játszok, olvasok... amúgy nem tudom mit lehet csinálni, mármint ilyen melegben nekem kimenni sincs kedvem, bent meg nem sok mindent lehet csinálni.
2012. júl. 1. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Haverok nélkül nem nagyon lesz izgalmas a nyarad, lehet 1-2 nap eltudod foglalni magad, de előbb-utóbb úgy is megunod, bármit is csinálsz.

Nyári munka jó lenne, mert közben keresel pénzt, el is foglalod magad, és ismerkedhetsz is, de elég nehéz már ilyenkor nyári munkát találni.

2012. júl. 1. 23:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Gépezek,fess a számok szerint szettet csinálom és majd talán babysitterkedni is fogok és kinézzek nyár végén a búcsúba :)
2012. júl. 2. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok gépezés alatt Aiont értek :)
2012. júl. 3. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!