Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak nyáron? Többi lent.

Mit csináljak nyáron? Többi lent.

Figyelt kérdés

A barátnőim elmentek itthonról, vagy elutaztak. Mindent kiolvastam, ami a polcomon van. Nincs rajztudásom, énektudásom... Öcsimnek és nekem is gépkorlátozásom van... Filmeket nem tudok nézni, mert nincsen, csak mese... Ötlet?? Lécci sürgős, mert megdöglök a nyáron.

U.I.: Van medencénk, de nem akarok egész nap fürdeni.

Előre köszke

11/L

2013. jún. 23. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Anyukádnak segíts:) Vagy nincs ott valahol klub? Mert oda is ellehetne menni:) De olvashatsz kötelező olvasmányt vagy amit akarsz:) Öcsiddel is játszhatsz. Sok minden van:)
2013. jún. 23. 19:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de még kellene pár ötlet!!!
2013. jún. 24. 16:25
 3/5 anonim válasza:

Lenne két kérdésem. hány éves vagy, és hol laksz? :D tudod, én is ugyanebben a cipőben járok :) és fogalmam sincs mit csináljak. a barátaim, mind valamit szórakoznak, a szüleim dolgoznak, nyaralni nem tudunk menni. szóval egész nap itthon döglök. már gépezni is unok. nem futunk össze? :DDD

( am 15 vagyok. )

2013. jún. 24. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez lenne a kérdésem, hány éves vagy és hol laksz?
2013. jún. 26. 16:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Odaírtam, 11 a lakhely nem publikus. Ha ti megmondjátok, megmondom, ott lakom-e vagy nem...
2013. jún. 27. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!