Milyen hobbit, időtöltést tudnátok ajánlani egy 14 éves lánynak?
Itt a nyár, a barátaim nincsenek otthon, így eléggé unatkozom.
Nagyon szeretek olvasni, de minden könyvemet kiolvastam, a rajzolás nem az erősségem, itthonról pedig még nem nagyon járhatok el. De nem szeretnék a gép előtt poshadni, úgyhogy szerintetek mivel kössem le magam? :)
14/L
ha minden könyvedet kiolvastad, akkor vehetnél másikat. esetleg könyvtárban olvashatsz, oda biztos elengednek a szüleid. az, hogy a rajzolás nem az erősséged, az azt jelenit, hogy eleve a kézügyességed sem? próbálkozhatsz üvegfestéssel, szalvétatechnikával stb - szép ajándékokat lehet csinálni így.
hangszeren játszol, esetleg lenne kedved megtanulni? megtanulhatsz varrni is.
segíthetsz anyukádnak a főzésben, ezáltal csomó mindent megtanulhatsz, később nagyon hasznos :)
és viccen kívül, tanulj nyelveket! nagyon hasznos, mert most sok időd van.
esetleg valami sport? :)
Sajna a könyvárunk augusztusig zárva van. Rajzolni amúgy szoktam, annyira azért nem vagyok béna, csak eddig nem volt hozzá türelmem :D
Hangszeren mindig akartam játszani, csak elég drága, a konyhából meg anyám kizavar sajnos. A nyelvtanulásra én is gondoltam, latinul már elkezdtem
A sport is jöhet, biciklizni szoktam járni:)
Tornázás
Ismeretterjesztő műsorok (pl.:állatos)
Sétálás,futás (ha megengedik)
Kézimunka(a horgolást láttam): üvegfestés,hímzés (nem nehéz, és szép), babavarrás, selyemfestés, festés
Tanulás (ha már végképp nem tudsz magaddal mit kezdeni)
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!