Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hobbit, időtöltést...

Milyen hobbit, időtöltést tudnátok ajánlani egy 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Itt a nyár, a barátaim nincsenek otthon, így eléggé unatkozom.

Nagyon szeretek olvasni, de minden könyvemet kiolvastam, a rajzolás nem az erősségem, itthonról pedig még nem nagyon járhatok el. De nem szeretnék a gép előtt poshadni, úgyhogy szerintetek mivel kössem le magam? :)

14/L

2013. jún. 23. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:

ha minden könyvedet kiolvastad, akkor vehetnél másikat. esetleg könyvtárban olvashatsz, oda biztos elengednek a szüleid. az, hogy a rajzolás nem az erősséged, az azt jelenit, hogy eleve a kézügyességed sem? próbálkozhatsz üvegfestéssel, szalvétatechnikával stb - szép ajándékokat lehet csinálni így.

hangszeren játszol, esetleg lenne kedved megtanulni? megtanulhatsz varrni is.

segíthetsz anyukádnak a főzésben, ezáltal csomó mindent megtanulhatsz, később nagyon hasznos :)

és viccen kívül, tanulj nyelveket! nagyon hasznos, mert most sok időd van.

esetleg valami sport? :)

2013. jún. 23. 18:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Sajna a könyvárunk augusztusig zárva van. Rajzolni amúgy szoktam, annyira azért nem vagyok béna, csak eddig nem volt hozzá türelmem :D

Hangszeren mindig akartam játszani, csak elég drága, a konyhából meg anyám kizavar sajnos. A nyelvtanulásra én is gondoltam, latinul már elkezdtem

A sport is jöhet, biciklizni szoktam járni:)

2013. jún. 23. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Horgolás? Itt most nem terítőre gondolok, hanem pl. kis játék állatokra. Én nagyon szeretek, most ezt a nyuszit csinálom éppen. [link]
2013. jún. 23. 20:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Jujj, ez nagyon aranyos :) Nem tudom hogy kell csinálni, de utánanézek
2013. jún. 23. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van valami kérdésed, akkor írj nyugodtan. :)
2013. jún. 23. 22:55
 6/7 Nirata ***** válasza:

Tornázás

Ismeretterjesztő műsorok (pl.:állatos)

Sétálás,futás (ha megengedik)

Kézimunka(a horgolást láttam): üvegfestés,hímzés (nem nehéz, és szép), babavarrás, selyemfestés, festés

Tanulás (ha már végképp nem tudsz magaddal mit kezdeni)

(:

2013. jún. 24. 11:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, hasznosak voltak :)
2013. jún. 25. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!