Hogy tanuljon meg a barátom úszni?
Figyelt kérdés
Nem tud úszni, 23 éves. Szeretnék elmenni vele strandolni, de én se vagyok egy úszóbajnok, szerintem nem tőlem kellene megtanulnia. Úszás órára nem fog menni, nem szeretné, ha látnák milyen "béna", meg a sok gyerek között felnőttként nem akar szerencsétlenkedni.
Szerintetek ezt könyvből meglehet tanulni? :D
Vagy csak úgy magától?
Apa segítene neki, de mostanság nincs ideje "ilyen marhaságokra" :D (ő édesvízi búvár volt a 70-es években).
2013. jún. 23. 12:20
1/4 anonim 

válasza:

Én 22 évesen nem tudok úszni, mégis járok strandra. Ha nem akarja, akkor hagyjad békén.
2/4 lowriderGirl válasza:
Nekem úgy jött le a kérdésből, hogy ő is szeretne megtanulni. Szerintem nyugodtan tanítgathatod te is, bementek a (sekély) vízbe, aztán apránként, ahogy egy gyerek. Senkinek nem fog feltűnni, hogy ő épp tanul úszni. :) Én is magamtól tanultam meg, illetve szüleimmel persze, bármilyen tanfolyam nélkül (alapszinten persze). Jártunk strandra, aztán egyszer csak ment a dolog.
3/4 lowriderGirl válasza:
Egyébként meg szerintem remek szórakozás lenne mindkettőtöknek :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amúgy igen, szeretne megtanulni :)
2013. jún. 30. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!