Szerintetek jó a facebook? Mer szerintem nagyon szar én töröltem magam csak el rabolja az emberek idejét :S
ha nem tudsz felülkerekedni rajta, akkor persze, hogy elrabolja az idődet, amit egyébként egybe írunk, mivel az el igekötő.
én szeretem a facebookot, mert mindig el tudom érni rajta a legtöbb ismerősömet, hiszen sokaknak már okostelefonja van, amire ugyanúgy kiírja, ha levelet kaptak, mintha sms-t írnék, és ez azért így jóval olcsóbb. az iskolai életben is nagyon hasznos, mivel a tanáraim nagy része is itt kommunikál velünk, arról nem is beszélve, hogy rengeteg suliban töltött időt lehet megspórolni azzal, ha facebookos osztálycsoportban csinálunk szavazásokat az adott témákról, illetve ott osztunk meg egymással fontos információkat. az én életem nem abból áll, hogy ülök előtte egész nap, hanem kapcsolattartás céljából használom, olyan szinten, hogy megbeszéljem az emberekkel, hogy most akkor menjünk és csináljunk valamit - és olyankor megyünk és csinálunk valamit a hús-vér valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!