Csak szerintem bénák az ehhez hasonló facebook kiírások?
Lány: Lassíts. Félek.
Fiú: Nem. Ez vicces.
Lány: Nem, nem az. Kérlek, ez túl ijesztő.
...
Fiú: Akkor mondd, hogy szeretsz.
... ... Lány: Rendben, Szeretlek.Lassíts!
Fiú: Most ölelj meg.
A lány megöleli.
Fiú: Letudnád venni rólam a bukósisakot és feltenni magadra?Zavar.
Az újságban másnap: Egy motor nekicsapódott egy épületnek egy fék hiba miatt. Két ember volt a motoron, de csak egy élte túl.
Az igazság az, hogy félúton tönkrement a fék, a fiú rájött, de nem akarta meg mondani a lánynak. Azért kérte a lányt, hogy mondja, hogy szereti és ölelje át az utolsó pillanatban, hogy érezze a lány szeretetét mielőtt meghal és azért adta át a bukósisakot, hogy a lány túlélje a balesetet. Ezt te is tedd ki ha van az életedben akiért ugyan ezt megtennéd! ^^ ♥ ♥
sztem aranyosak
persze napi szinten ilyeneket kirakni nevetséges
de van néhány ilyen elgondolkodtató sztori
Az én egyik ismerősöm édesapja is motorbalesetben halt meg, de nem azért mert elromlott a fék, és ennek ellenére sem engedett a gázból. Ott egy kivilágítatlan szekér volt a hibás, na ez, elgondolkoztató.
Kérdem én: ketten motoroznak, miért egy bukósisakkal?
ha a fék elromlik a gáz automatikusan beragad?
Hú, az ilyeneket kirakosgatókat letiltom, vagy törlöm. xD Nevetségesek. Nem megható, nem elgondolkodtató. Max a hülyének nem szúr szemet, hogy: a motort néha karban kéne tartani, meg hogy mindenkire kéne bulósisak, nem hat meg, ha valaki azért hal meg, mert hülye volt.
A szemátoperálós a kedvencem. xD Ilyen műtét sincs, akkor tesóm se lenne vak - bár igaz, nincs ilyen hősszerelmes donorja. xD xD xD
Na arról ne is beszéljünk, hogy a sztorikban a pasik hősiesebbek, lovagiasabbak mint egy disney mesében. :D Kész vicc. Max egy 12 éves kislány agyszintjéhez tudom elképzelni. De ha egy huszonéves ismerősöm kiírja... esküszöm bukósisak nélkül motorral a fának tudnék hajtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!