Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nintendo 3DS vagy PS Vita?

Nintendo 3DS vagy PS Vita?

Figyelt kérdés
Szóval szerintetek melyik éri meg jobban,és hol árúlják őket a legolcsóbb helyen újonnan és megbízható boltból? Kerestem párat de a Vita például sehol sem olcsobb (amiket oldalakat néztem).Tehát akkor vegyek 3DS-t vagy inkább gyüjtsek még Vitára? Még egy kérdés hogy a Vitához kötelező venni memoriakártyát? Eléggé drága hozzá 5.000Ft egy 4GB-os.

2013. jún. 13. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Heló!

Vita. A 3DS-re kijött játékok közelébe sem érnek grafikailag a Vitásoknak. A 3D-n kívül ráadásul nincs semmi "fegyvere" a 3DS-nek a Vita ellen - és itt kell megemlíteni, hogy a játékok zöme ki se használja a 3D adta lehetőségeket.

Én a haverom 3D-ével játszottam, de ahogy nekem se jött be, úgy neki se, meg is bánta, hogy megvette.

Érdemes lenne használt vitát nézned, 25000-30000-ért is lehet már kapni.

2013. jún. 13. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy melyikre tetszenek jobban a játékok. Hiába jobb a Vita grafikája, ha te mondjuk Zelda-val vagy Pokemon-nal akarsz játszani, vagy hiába 3D-s a 3DS (ami mondjuk felesleges ekkora kijelzőn), ha te Killzone-nal meg Uncharted-del akarsz játszani.

Megbízható és olcsó(bb) boltok: platinumshop.hu, konzolvilag.hu, konzolokszervize.hu

Vita-hoz nem kötelező memókártya, csak ha akarsz rajta képeket/filmeket tárolni, vagy PSN-ről vásárolni. Illetve úgy tudom nem minden játék tud a saját memókártyájára menteni, így pár mentéshez sem ártana.

2013. jún. 13. 16:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Hmm,lehet hogy PS Vita lesz belőle,egyébként a konzolokszervize tényleg megbízható bolt? Kicsikét rossz előérzetem van bár lehet mert fáradt vagyok és feszült :D

konzolvilagon én is néztem csak ott elfogyott a wifis verzió ,egyébként melyik játékot ajánlanátok hozzá?

2013. jún. 13. 17:14
 4/4 Krisipoke ***** válasza:

Egyértelműen 3DS. Nem hiszem, hogy a grafika számít a leginkább, de azért 3DS-en is elég szép (bár tény, hogy Vitán jobb). De a Vita sokkal drágább, és nincs rá játék. Oké, van, de a jó játékainak nagyrésze agy egy régebbi játék portja, vagy felújított verziója, esetleg olyan, ami másra is megjelent, de még így sem sok.

3DS-re tavaly elkezdtek nagyon gyors ütemben jönni a jó játékok, és szinte már kínzás, hogy idén mennyi jó játék jött/jön ki rá, a legkülönbözőbb stílusokban. A fantasy-t szereted? 3DS-re van több fantasztikus cím is belőle. A stratégiai játékokat? Az is van. A jövöldözőseket? Az is. A kalandokat? Az is. A versenyzőseket? Az is. A platformjátékokat? Az is. Ráadásul lejátssza a sima DS játékait is, ami rengeteg ember által a legjobbnak tartott játékgyűjteménnyel rendelkezik. A letölthető játékok között is akad jópár gyöngyszem.

Ha nekem nem hiszel, higgy az eladásoknak: hasonló időben jött ki a két konzol, de 3DS-ből jelenleg kb. 10x annyit adtak el, és pl. jelenleg az Animal Crossing: New Leaf játéka Japánban és Amerikában is különböző eladási rekordokat döntött meg, Európában meg csak ma jött ki, tehát arról nem nagyon van még információ.

Ja, és októberben jön a Pokémon X/Y, ami egyértelműen az utolsó szög lesz a Vuta nemlétező koporsójában - amije csak azért nincs, mert az eladásokból nem futja rá... :D

(Egyébként nem kell letámadni, csak viccelődök... :) De ahogy mondani szokták, minden viccnek van alapja, és tényleg abszolút 3DS-t érdemes venni, kivéve, ha neked egy kisképernyős kézikonzolon annyit számít a grafikai különbslg, illetve ha CSAK a versenyzős és a lövöldözős játékokat szereted.)

2013. jún. 14. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!