Mit vegyek fel Halloween partyba? (bővebben lent)
olyat szeretnék amiben nem leszek nevetséges vagy ronda...mivel ott lesz az a fiú is akit kiszemeltem magamnak :) de viszont azért nem vmi playboy nyuszikás ruha :/
a válaszokat előrre is köszi:)
vagy lehetsz sexy zombie.. youtube.comon csomó zombi sminket találsz csak ird be h zombie make up tutorial
vannak nagyon királyok egy sezxy fekete ruha egy srága kis tökkel az odlalán és készXD...
én zombi hastáncos leszek.. a hastánczserkóm ás a hasamon lesz egy oltári nagy elüszkösödött seb állat leszXD
köszi:D
az tényleg jó lesz ;):D
Szerintem igenis kreatív ötlet, ha beöltözöl...
-Drakula feleségének
/fekete galléros köpeny, fekete naci, piros póló, fehér arcsmink, fekete vagy lila szem alatti karikák, vérvörös száj/
-halott pincérnőnek
/fehér póló, fekete szoknya, fekete harisnya, fehér kötény, fehér arcsmink, durva fekete szemsmink, művérfoltok a ruhádon!! :D/
-halott mennyasszonynak
/fehér ruha, mait nem sajnálsz, pár helyen kilyuggatva, művérfoltokkal tarkítva, fehér arc, durva fekete szemsmink, fekete száj/
-Jack O'Latern-nek (a töklámpás angol neve)
/narancssárga és zöld ruhák, narancssárga műszempilla, zöld száj, a diliboltokban kapható kimosható narancs hajspray/
-zombicsajszinak
/szakadt ruhák, pár műseb, durva arcfestés (engedd szabadon a fantáziád és mázold be a képed zöldre, pirosra, stb. :P)/
Remélem, tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!