Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Halloween! Segítség! Már csak...

Halloween! Segítség! Már csak egy hónap! Mitcsináljak? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Bulit akarok rendezni.. de a múlt évi nem sikerült valami jól. Arra gondoltam, hogy pár embert beöltöztetnék zombinak (de nem tudom, hogy, hogy legyek olyan nagyon ijesztőek) és ők ijesztgetnének.. nah meg még a szárazjégre gondoltam (de nem tudom, hogy olyat honnan szerezhetnék) de tovább nem tudom, hogy mi legyen.. ha tudod kérlek segíts!! LÉCCII..
2010. szept. 15. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Hívj meg engem és máris party van
2010. szept. 15. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:

azt a pár embert, már most mészárold le. néhányat fagyassz be, egyet kettőt meg hagyj elől, hogy kicsit rohadjanak. vagdald össze őket, hogy hatásosabb legyen. esetleg meg is csonkíthatsz néhányat.

szárazjég gondolom a füst miatt kell. a legyilkolt emberek testszőrzetét elégetve is egész jó füstöt produkálhatsz.

2010. szept. 15. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!