Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan találjak jó blogokat?

Hogyan találjak jó blogokat?

Figyelt kérdés
Amikor rákeresek a neten egy-egy kulcsszóra, nem találok semmi értelmeset. Ha találok blogot, akkor az nem olyan, ami nekem tetszene. Azokat a blogokat szeretem, amiken történetek vannak, de eddig csak egyet találtam, ami tetszett, és élveztem olvasni, de az nem sokára befejeződik.

2013. máj. 11. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:

hát, ha pl egy cher lloyd-os fanfiction-re keresel rá, általában oda lehet írni, hogy: Cher Lloyd Fanfiction Magyar Befejezett

Általában válogatni kell a dolgokat, s néha egyetlen mondatnál eldöntheted, hogy ez teszik, vagy nem. Tulajdonképpen akkor tudod eldönteni, hogy klassz, megbízható e a blog, ha ki van rakva a megtekítnések, követések száma. Ha sok, akkor legyél biztos abban, hogy jó a blog. Bár azt is jó lenne tudni /a válaszolóknak/ hogy milyen történetet szeretnél olvasni, mert akkor talán még jó oldalt is tudnék linkelni! :)

2013. máj. 12. 18:52
 2/4 anonim válasza:
Ajanlom neked a 'videoteka' nevezetut. :D Eletszagu, de vicces is egyben.
2013. máj. 14. 14:17
 3/4 anonim válasza:
Ja bocsi, Tekasztorik :D
2013. máj. 14. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:
goldenblog helyezettek között kezdj el kutatni, aztán nézd meg, hogy bloggerek milyen más bloggereket ajánlanak.
2013. máj. 16. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!