Tüncibaba kérdése:
Tudnátok nekem One Direction-os blogokat mondani?
Figyelt kérdés
Szeretnék kérni néhány 1D-s blogot, ami befejezett. A főszereplő mindegy. Előre is köszi!! :D ;) L/132013. máj. 6. 18:58
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Szia! :)
Az én blogom még egészen új, ma tettem közzé az első fejezetet. A történet Faith-ről szól, egy 18 éves lányról, aki az X factor révén megismerkedik a 1D-s fiúkkal, és különös kapcsolatba kerül az egyik sráccal...még nagyon új, és a kinézeten is javítani fogok, de azért remélem tetszik. :) [link]
3/3 Dalmi.~ válasza:
Szia.
A nővéremnek is van egy remek 1D-és blogja.
Az eleje nem a legjob,de ahogy olvasod egyre izgalmasabb,és mindig történik valami váratlan!! Nekem az egyik kedvencem!Iszonyú nagy fanja vagyok!Egyébként ott Lou a főszereplő,de Harry és Niall is nagy szerepet kapott! ;) Remélem azért belenézel.
(nekem is van egy 1D blogom,de még csak rész van meg belőle,és még nem ismerik egymást.De ha esetleg az enyém is érdekelne akkor csak szólj!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!