Kezdetnek jó lesz?
Még sose írtam semmit! Csak így a semmiből belekezdtem egy saját kis írsába.Először nem tudtam hogy kezdjem el de így sikerült..kezdetnek jó lesz:
Utálom a matekot.Sok értelmetlen számolás.Betűket,hogy osszak meg szorozzak?Hülyeség...De legalább péntek van és az
utolsó órám.Alig várom,hogy csengessenek.Ezután Bree-vel elmegyünk moziba.A "Nagy mészárlás 2"-t adják elő 3D-
ben.KIHAGYHATATLAN! Az 1. rész egy lányról szólt aki a barátjával elmentek túrázni a barátját megölték ő meg
elszökött.Ez olyan "befejezetlen" film volt.Gondoltuk,hogy lesz 2.-rész.Na,de 3D-ben? El kell mennem!Egyébkén Sophiá-
nak hívnak Bree pedig a legjobb barátnőm! És ez a mi életünk!
Ennyi van kész de nagyon rossz? 16/L Amúgy senkinek se mutatnám csak így irogatok :) :D
Komolytalan szerintem. De az a lényeg, ha TE ÉLVEZED, azért írj, és ne azért, hogy megfelelj másoknak. Írj, írj, gyakorlás kérdése, meg olvass sokat, és fejlődni fogsz.
Nagyon helyes, hogy írsz! :)
A matekot pedig én is gyűlölöm.
nem tudom miért "angolszász" :DD
Így jobban tetszik:D
Köszönöm a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!