Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy a pasik,...

Miert van az, hogy a pasik, mihelyt nyugalomba helyeztek magukat a kanapen, ägyban stb. akkor azonnal a farkuk utän nyulnak es oräkig fogdossäk azt?

Figyelt kérdés
En nö vagyok, de nem tudom elkepzelni, hogy tevezes vagy netezes közben mondjuk folyton a mellemet tartsam a kezemben...Terhessegeim alatt sem tartottam a kezem a hasamon, mint ahogy azt pl. a filmekben a kismamäk.

2013. ápr. 26. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Beszélsz angolul? Mert akkor itt egy cikk, ahol kifejtik: [link]

Egyébként szimplán csak jó, nyugodt érzés.

Egyébként nem minden férfi csinálja ezt, pl. én se nagyon.

2013. ápr. 26. 23:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a välaszt. De ezt akkor sem tudom felfogni. Nyugtato erzes, ha a kezem a nemi szervemen van? Nekem ez mär a masztizässal hatäros dolog.
2013. ápr. 26. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Akármit írhat ide bárki is, nem fogod megérteni, mert nő vagy, máshogy van bekötve az agyad, máshogy gondolkodsz, mást tartasz hülyeségnek.

Még millió dolgon lehetne elmélkedni, hogy a férfiaknak miért jó ez, miért jó az, férfiak meg a nőknek egy-két szokását nem képesek megérteni, és soha nem is fogja egyik fél sem megérteni a másikat.

2013. ápr. 26. 23:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Rendszeresen igazgatni kell a legfontosabb testrészünket, valamint az a bizonyosság, hogy megvan. Hallatlan biztonságot ad.
2013. ápr. 27. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!