Iskolások! Mivel foglaljátok el magatokat nyáron?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, nincs barátom. Pár barátnőm van,de nem tölthetem az egész nyarat velük,mivel családi vállalkozásban kell segítenie legjobb barátnőmnek. Őszintén fogalmam sincs mit tudok csinálni,szinte tök egyedül. Az otthon ülés,tvzés és gépezés egy idő után elég unalmas. Ráadásul szüleim szinte egész nyáron itthon lesznek,szóval nem vár rám felhőtlen szórakozás. Ötletek mivel tehetem kellemesebbé ezt a 3 hónapot?2013. ápr. 26. 22:11
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és diákmunka kilőve.
2013. ápr. 26. 22:13
2/3 anonim válasza:
sportolj, napozz, művészkedj, vagy tanulj nyelvet. nekem idén már van diákmunkám, de tavaly ugyanígy voltam pasi-barátnő fronton mint te, és a nyelvvizsgára tanultam. nem a legizgalmasabb program, de hasznosabb, mint gépezni meg tévézni, amitől tényleg befordulsz egy idő után, főleg, ha odakinn 40 fok.. ja meg szüleim dolgoztak, én tettem rendbe a kertet.
3/3 anonim válasza:
takaríts ki. a szüleid értékelni fogják :) menj strandra, olvass, tévézz, pihenj, amíg megteheted :) menj el egy-két hétre nagyszülőkhöz esetleg, vagy sétálj a városban (bár 40 fokban az annyira nem kellemes). vagy ha enyhébb a meleg, biciklizés. kezdj el egy hobbit. mondjuk festeni. vagy gitározni. tegyél le egy nyelvvizsgát. (ez később még nagyon jól jöhet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!