Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Mogyoródi...

Mi a véleményed a Mogyoródi Aquaparkról?

Figyelt kérdés
Nagyon mély ott a víz?

2013. ápr. 14. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország legjobb csúszdás parkja szerintem. Legalábbis 3 éve még az volt, azóta már lehet hogy nyitottak meg új helyet valahol. A kialakításban sokat segített, hogy domboldalra épült, nem úgy mint pl. a ceglédi, ahol állványokra kellett helyezni a magas csúszdákat.

Szóval csúszdázás tekintetében a legjobb, kisgyerekkel mint a legtöbb aquaparkban csak egy medence van, max. a lassú folyóban tudnak még gumiban úszkálni.

Hogy nagyon mély-e a víz kérdésed nem értem. Medencefüggő, mint mindenhol.

Van amúgy egy szikla, ahol magasról lehet ugrani, ott pl. mélyvízbe érkezik az ember, 3 méteresbe.

2013. ápr. 19. 11:37
 2/5 A kérdező kommentje:

a "mély víz" alatt azt szerettem volna kifejezni, hogy egy 11 éves gyerek aki nem tud úszni csak egy kicsit akkor az a gyerek nem mehetne fel sok csúszdára, mert mély vízbe megy ki a csúszdából?

és köszönöm a válaszodat :)

2013. ápr. 20. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát a csúszdák többsége nem mély vízbe érkezik, 120-140 cm max. Van néhány kivétel (pl. a hagyma), de akkor ott jelzi ezt tábla a csúszdánál.
2013. ápr. 22. 15:30
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

hát a hagymába tuti nem megyek :D

2013. ápr. 23. 18:56
 5/5 kartats válasza:
2014. szept. 30. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!