Mit gondoltok a Mogyoródi Aquaparkról?
Nagyon örülök a kérdésednek!
Én minden nyáron többször is járok oda barátaimmal,nagyon megvoltam/vagyok vele elégedve,ugyanakkor elég drága a belépő,de délután talán 3 után kapsz 30%-os kedvezményt.Ami még ellene szól,hogy olykor-olykor rengetegen vannak,néha már élvezhetetlenül sokan,nekem ez nem döntő ok,hogy ne menjek oda,mert én azt a nagy kék hullámosat szeretem a legjobban,amin azért mindig halad a sor,a többire meg sajnos várni kell:S Nemrég voltam én is,és akkor sokan voltak,jah és drága a kaja meg a pia,érdemes elvinni egy nagyon hideg üdítőt,a kaja botrányosan drága SZERINTEM,remélem segíthettem!
Szia! Igen, segítettél! Mérlegeltem hogy menjünk-e vagy nem. A képeket is láttam róla. Elég jónak tűnik. Hát elég drága, de ilyen melegben másra sem vágyom csak egy kis szórakozásra a vízben. Szóval Köszönöm.
Jó nyarat Neked, és kellemes fürdőzést.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!