Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit vigyek egy hetes táborba?...

Barbibaba98 kérdése:

Mit vigyek egy hetes táborba? (lány vagyok,15 éves és június 7-14-ig tart a tábor).

Figyelt kérdés

2013. ápr. 8. 07:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy sátortábor, sporttábor, balatoni nyaralás...

Így erre nem lehet válaszolni. Nyilván vigyél megfelelő ruhákat (de nem kell túl sokat), vigyél papucsot a zuhanyzáshoz, törölközőt, tisztálkodószereket, könyvet, töltőket, fényképezőt, tollat, papírt, esetleg társast, kártyát (attól függ megint csak, hogy milyen tábor), fürdőruhát, ha kelleni fog, meleg pizsamát (éjjel lehet, hogy hűvös lesz, hacsak nem épp 3°C-os napok lesznek), ha sátortábor, vagy ilyesmi, akkor pl. egy bicska is jól jöhet.

A kényelmes cipő alap, főleg, ha sokat fogtok sétálni, kirándulni. Pénz legyen nálad, amennyit a tábor jellege indokol. Én szoktam még vinni elemlámpát, üres szatyrot szennyesnek és szemetesnek, ha hostelbe megyek, akkor kis lakatot a szekrényre, szúnyogriasztót... ilyesmiket.

2013. ápr. 8. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:

tusfürdő

sampon

balzsam

fogkefe

fogkrém

törlőkendő

fésű

törölköző (én többet is szoktam, főleg, ha fogtok tóban/strandon fürdeni)

fürdőruha

tampon,betét

pizsama

váltóruha

papucs (gumipapucs fürdéshez)

telefon+töltő

iratok

pénz

naptej

baseball sapka, kendő (bármi a fejedre, ha kimész a napra)

ami nálam mindig van, bár lehet, hogy te nem használsz: kézkrém, testápoló, arclemosó

érdemes vinned gyógyszereket, fájdalomcsillapítót, kalciumot, lázcsillapítót, ragtapaszt, betadine-t

Az útra pedig olvasnivaló, ennivaló, ital, fülhallgató

2013. ápr. 8. 13:43
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. ápr. 10. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!