Mit vigyek egy hetes táborba? (lány vagyok,15 éves és június 7-14-ig tart a tábor).
Nem mindegy, hogy sátortábor, sporttábor, balatoni nyaralás...
Így erre nem lehet válaszolni. Nyilván vigyél megfelelő ruhákat (de nem kell túl sokat), vigyél papucsot a zuhanyzáshoz, törölközőt, tisztálkodószereket, könyvet, töltőket, fényképezőt, tollat, papírt, esetleg társast, kártyát (attól függ megint csak, hogy milyen tábor), fürdőruhát, ha kelleni fog, meleg pizsamát (éjjel lehet, hogy hűvös lesz, hacsak nem épp 3°C-os napok lesznek), ha sátortábor, vagy ilyesmi, akkor pl. egy bicska is jól jöhet.
A kényelmes cipő alap, főleg, ha sokat fogtok sétálni, kirándulni. Pénz legyen nálad, amennyit a tábor jellege indokol. Én szoktam még vinni elemlámpát, üres szatyrot szennyesnek és szemetesnek, ha hostelbe megyek, akkor kis lakatot a szekrényre, szúnyogriasztót... ilyesmiket.
tusfürdő
sampon
balzsam
fogkefe
fogkrém
törlőkendő
fésű
törölköző (én többet is szoktam, főleg, ha fogtok tóban/strandon fürdeni)
fürdőruha
tampon,betét
pizsama
váltóruha
papucs (gumipapucs fürdéshez)
telefon+töltő
iratok
pénz
naptej
baseball sapka, kendő (bármi a fejedre, ha kimész a napra)
ami nálam mindig van, bár lehet, hogy te nem használsz: kézkrém, testápoló, arclemosó
érdemes vinned gyógyszereket, fájdalomcsillapítót, kalciumot, lázcsillapítót, ragtapaszt, betadine-t
Az útra pedig olvasnivaló, ennivaló, ital, fülhallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!