Hova járnak 16-18 éves lányok buli előtt alapozni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy 18 év alatt nem járnak, de még is hova? :)2013. ápr. 4. 22:24
1/7 anonim válasza:
Ha az alapozás az ivást jelenti, akkor mindegy, ess be valamelyik kocsmába aztán igyál.
2/7 A kérdező kommentje:
Én 19/F vagyok! :D
2013. ápr. 4. 22:29
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval hol lehet találni 16-17 éves lányokat péntekenként az lenne a kérdésem, így pontosabban! :D
2013. ápr. 4. 22:33
4/7 anonim válasza:
Akármelyik nagyobb téren, ha egy kicsit jobb idő lesz. Nyugatinál, Móriczon, stb.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. És ilyen időben, mint holnap?
2013. ápr. 4. 22:47
7/7 anonim válasza:
Jaaaj a kis huncut :DDDDDD ittas lyányokat összeszedni? végülis, nem is rossz stratégia :DD
Amúgy szórakozóhelyek közelében lévő kocsmákban, pl akiket tudok, azok a Corvin negyedbe szoktak alapozni
Meg talán a Kálvinon is szoktak lenni, mert ott egy bölcsész? kar az egyik egyetemnek (ahol kb 90%a csaj), és gondolom ők is az egyetem környékén gyülekeznek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!