Hogy lehet Magyarország ilyen visszamaradott a diszkó iparban? (nagyon gáz történet)
Érdekes. Én is magyar-angol állampolgár vagyok. 10 éve élek Angliában és itt kint nincs olyan hogy személyi igazolvány.
Az angoloknak útlevél van és jogosítvány. Ezzel a kettővel azonosítják magukat.. A személyi igazolvány csak Magyarországon van (meg pár országban.) Jó magam is tavaly otthon voltunk és voltunk discoban. Az útlevelet ugyanúgy elfogadták bemutatásra, mint az otthoniaknak a személyit..
Szóval ez nem visszamaradottság kérdése.. pusztán te nem voltál szimpatikus, vagy ki fogták egy olyan embert aki ki akart veled tolni..ennyi..
" 2002-2010 között az angol kormányok megkísérelték, hogy az állampolgárok azonosítására elektronikus személyi igazolványt (national identity smartcard) vezessenek be. (Angliában nem létezett a nálunk használt személyihez hasonló funkciójú eszköz.) Ezt a törekvésüket végül 2010. decemberében feladták. "
Te milyen angol személyiről beszélsz??? Nem is létezik olyan.
Valóban az útlevéllel minden adatod igazolhatod.
Én is érintett vagyok közvetve, olyan hellyel nem találkoztam még, ahol az útlevél ne lenne elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!