Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehet Magyarország ilyen...

Hogy lehet Magyarország ilyen visszamaradott a diszkó iparban? (nagyon gáz történet)

Figyelt kérdés
Magyar-angol állampolgár vagyok, Angliába élek 3 éve de tartom kapcsolatomat itteni rokonaimmal, most a tavaszi ünnepek alkalmából lejöttem látogatóba unokatestvéreimhez. Mentünk diszkóba (a hely nevét inkább nem árulom el) nekem magyar személyim nincs de angol természetesen van. Oda érünk, mondja a csaj hogy személyi nélkül nincs belépés. Elmondom hogy Angol vagyok, mondja hogy ne kamuzzak mert hallja hogy tudok magyarul (??!!) aztán 1 perc múlva jön a 2 méteres security aki eltávolít úgy hogy meg se hallgat. Na most ez normális? Itt Magyarországon ti a turistákat nem engeditek be szórakozó helyekbe?

2013. ápr. 3. 01:01
 1/5 anonim válasza:
Üdvözöllek Magyarországban.
2013. ápr. 3. 01:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. Én is magyar-angol állampolgár vagyok. 10 éve élek Angliában és itt kint nincs olyan hogy személyi igazolvány.

Az angoloknak útlevél van és jogosítvány. Ezzel a kettővel azonosítják magukat.. A személyi igazolvány csak Magyarországon van (meg pár országban.) Jó magam is tavaly otthon voltunk és voltunk discoban. Az útlevelet ugyanúgy elfogadták bemutatásra, mint az otthoniaknak a személyit..

Szóval ez nem visszamaradottság kérdése.. pusztán te nem voltál szimpatikus, vagy ki fogták egy olyan embert aki ki akart veled tolni..ennyi..

2013. ápr. 3. 01:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Üdvözöljük Orbániában! Ez a legkellemesebb állam Gyurcsányia után!
2013. ápr. 3. 01:38
 4/5 anonim ***** válasza:

" 2002-2010 között az angol kormányok megkísérelték, hogy az állampolgárok azonosítására elektronikus személyi igazolványt (national identity smartcard) vezessenek be. (Angliában nem létezett a nálunk használt személyihez hasonló funkciójú eszköz.) Ezt a törekvésüket végül 2010. decemberében feladták. "

Te milyen angol személyiről beszélsz??? Nem is létezik olyan.

2013. ápr. 3. 01:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Valóban az útlevéllel minden adatod igazolhatod.

Én is érintett vagyok közvetve, olyan hellyel nem találkoztam még, ahol az útlevél ne lenne elég.

2013. ápr. 3. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!