Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak én tartom ezt kicsit...

Csak én tartom ezt kicsit szánalmasnak?

Figyelt kérdés

Egy régebbi kérdésben olvastam, ahol pár könyvmoly stréber beszélgetett arról, hogy milyen rosszak a mai fiatalok, és hogy csak a bulizás jár a fejükben, és hogy ezek a bulik igazából csak a drogokról, a cigiről, piáról szólnak.

Tényleg csak én nézem le az ilyen fiatalokat (mást akartam írni...)? Akik csodálkoznak, hogy egyedül vannak, mikor a legközkedveltebb szórakozási formát körberöhögik?

Az ilyen típusú "fiataloktól" kérdezném:

TI MIRE EMLÉKEZTEK MAJD MEG IDŐSEBB KOROTOKBAN?

2009. szept. 18. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Buktad.:P 4-es.:P
2009. okt. 3. 19:27
 12/17 anonim ***** válasza:

"pár könyvmoly stréber"

te meg egy drogos, alkoholista lotyó / rajság

Gratulálok.

2009. nov. 5. 21:42
 13/17 anonim ***** válasza:

osztom az előttem szóló véleményét :)már bocsi

mért gondolod, hogy az, h vki nem szeret bulizni járni és a hozzád hasonló "menő" (bár inkább önbizalom hiánnyal küszködő) tinikkel a "menő" dolgokat csinálni, az már rossz? én életemben 1szer voltam diszkóban soha életemben nem cigiztem, még csak bele se szívtam. szem 60évesen nem arra fogsz szívesen emlékezni (még te sem), hogy ez húdenagyonmennyirejó, hanem arra, hogy milyen jó volt józanul sétálgatni az erdőben v mittomén...

2009. nov. 10. 19:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Nos, én egy ilyen "könyvmoly stréber" vagyok, és nagyon jó lenne, ha csak te tartanád szánalmasnak ezt, de sajnos tele van a világ olyanokkal, mint te, akik nem tudják felfogni, hogy cigi, pia és drog nélkül is van élet.

Szerintem az a szánalmas, akinek cigi, pia meg drog kell ahhoz, hogy jól tudja érezni magát, mert anélkül nem megy.

Az meg még inkább szánalmas, aki azt hiszi, hogy ha valaki nem jár bulizni és nem issza le magát állandóan, az "egyedül van" és nincsenek barátai. Bármilyen meglepő, én soha életemben nem ittam le magam, nem drogoztam és nem cigiztem, mégis nekem vannak a legjobb barátaim a világon, mindig itt vannak, ha szükségem van valakire. Sőt mondok még meglepőbbet: vannak szép, értékes emlékeim, amikre szívesen emlékszem vissza.

És hogy mire fogunk emlékezni idősebb korunkban? Arra, amire a betépett/részeg "nagymenők" nem fognak az alkohol és a drog hatása miatt. A jó társaságra, a közös élményekre. Egyébként megnyugtatlak, te se szívesen fogsz visszaemlékezni a nagy bulijaidra, ha majd benő a fejed lágya; inkább szégyellni fogod, hogy így élted meg a fiatalságodat.

2010. jan. 6. 09:06
 15/17 anonim ***** válasza:

TELJESEN egyetértek az előzővel. Idézet a kérdezőtől:

"Én azokról a szerencsétlenekről beszélek, akik féltékenységükben szidják a szórakozó többséget"

Szerinted, ha mi "lúzer könyvmolyok" hiányolnánk a "menők" bulijait, nem válnának ők is azzá? Hiszen ahhoz nem kell sok: pia, buli, pasizás/csajozás ezerrel, cigi, drága cuccok. Ha ezeket teljesítik, nyert ügyük van.

2010. jan. 7. 16:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdésedbe mért tetted idézőjelbe a "fiatalokat"? Azért, mert mi nem a ti szupcsykahhhh életmódotokat folytatjuk, már nem is számítunk embernek, vagy mi?
2010. jan. 7. 16:31
 17/17 anonim ***** válasza:
igazad van:D
2010. márc. 15. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!