Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak én tartom ezt kicsit...

Csak én tartom ezt kicsit szánalmasnak?

Figyelt kérdés

Egy régebbi kérdésben olvastam, ahol pár könyvmoly stréber beszélgetett arról, hogy milyen rosszak a mai fiatalok, és hogy csak a bulizás jár a fejükben, és hogy ezek a bulik igazából csak a drogokról, a cigiről, piáról szólnak.

Tényleg csak én nézem le az ilyen fiatalokat (mást akartam írni...)? Akik csodálkoznak, hogy egyedül vannak, mikor a legközkedveltebb szórakozási formát körberöhögik?

Az ilyen típusú "fiataloktól" kérdezném:

TI MIRE EMLÉKEZTEK MAJD MEG IDŐSEBB KOROTOKBAN?

2009. szept. 18. 21:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%

Biztos vagy benne, hogy megérik az öregkort ? Mert az ilyenek szerintem útközben belehalnak az unalmas szánalmas "életükbe" :D

sex&drog&pia buliiii rock&roll ,\,,/

nah jó nem akarom túlzásba vinni :D:D:D

De a fiatalkor azért van h kiéljük magunkat, kihasználjuk az izgalmakat, party 1000rel, hawerok stb.

amúgy full igazad van XD ;)

16/L

2009. szept. 18. 21:56
 2/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene általánosítani. Mivel a lányom 15 éves, így benne vagyunk a tinikor sűrűjében. Ismerem az osztálytársait, barátait, szerelmét. SENKI nem drogozik, nem szívesen mennek bulikba, szórakozóhelyekre. Egyik sem cigizik, mert cikinek tartják. Ha isznak egy-egy házibuliban, összejövetelen, akkor is tudják hol a határ, inkább csak megkóstolják a likőrt, martinit. És most senki ne jöjjön azzal, hogy nem ismerem a gyermekem, a hátam mögött csinálja, mert ez nem igaz. Nagyon jó, őszinte a kapcsolatunk. Egyébként a mi tinikorunkban is szidták a fiatalokat, akik elmentek diszkóba. Pedig soha nem rúgtam be, nem ittam. Erről ennyit. Hagyjuk a fiatalokat élni és szidjuk a drogosokat, alkoholistákat stb.
2009. szept. 18. 22:11
 3/17 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy a mai 13-16 évesek kiakarják élni magukat!Pedig van egy mondás: Ne a mának élj,hanem a holnapnak !

Ebben a korban kellene megalapozni a felelősségteljes felnőtt kort.Tanulni,művelődni,kulturáltn szórakozni.Lehet élvezni a fiatalságunkat akkor is ha nem iszunk,drogozunk,fekszünk le fűvel-fával.

Akik ilyen fiatalon kiélvezik a fiatalságukat, 18-20 éves korukra életunt,kiélt emberek lesznek,akik csak sodródnak az árral.Képtelenek normális párkapcsolatra,családi életre.Az egészségüket is tönkreteszik.Lehet,hogy most menőnek érzik magukat,hogy minden lányt megkapnak,de majd 35-40 évesen szedhetik a Viagrát.Csak éppen a kicsapongást tartják menőnek,és azt hiszik,hogy ettől már felnőttek.Pedig csak felelőtlen kamaszok.

Tisztelet a kivételnek.

2009. szept. 18. 22:14
 4/17 A kérdező kommentje:

Én nem arról beszéltem, hogy drogozzunk, dugjunk, cigizzünk, igyunk!NEM!

Meg kell találni a középutat!

Én azokról a szerencsétlenekről beszélek, akik féltékenységükben szidják a szórakozó többséget, miközben azt sem tudják miről van szó a péntek/szombat estéken!

Van drog, van pia, van sz*pás a vécében, de nem kell mindenben belemenni!!!

Kedves válaszoló, aki a tini lány édesanyja! Nem értem a felháborodásodat, pont a te lányod tekinthető középútnak.

(bár azt, hogy volt már részeg, én biztosra veszem)

2009. szept. 18. 22:33
 5/17 anonim ***** válasza:
Én pl. nem szeretem a hangos bulikat, nem hiszem, hogy ettől több vagy kevesebb lennék bárkinél. Vannak barátaim/ismerőseim, akik szeretik, ettől függetlenül elvagyunk. Én nem nézek le senkit, aki elmegy ilyen helyekre (amíg a wécén szopós szintnél nem tart), fordítva viszont annál inkább előfordul. Pl. te is időzőjelbe tetted a fiatal szót. Nagyon szép gesztus. Az elfogadást hirdeted és kikéred magadnak, hogy leszóljanak, miközben te karót döfsz rengeteg emberbe. Elnézést, ha erős volt az előző mondat, tényleg nem akarlak megsérteni.
2009. szept. 19. 10:46
 6/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nem, nem volt még részeg a lányom. Utálja bármilyen pia szagát is. Undorítónak tartja, ha valaki iszik és piaszagú. Ezt spec most hétvégén tapasztaltam, amikor a barátja ivott egy keveset egy bulin. A lányom veszekedett vele, hogy milyen undorító. Pedig a srác nem volt berúgva, láttam. Egyébként nem vagyok felháborodva, tudom hgy ez a középút. Csak unom már, hogy állandóan a fiatalokat szidják, általánosítva.
2009. szept. 19. 14:02
 7/17 anonim ***** válasza:
már az szánalmas kedves,hogy azokat az embereket,akik értelmesek és olvasnak strébernek nevezed.
2009. szept. 19. 14:42
 8/17 A kérdező kommentje:

drága kedves válaszoló, érdekes, hogy -hsz szerint nagy könyvolvasó vagy- egy 10 soros szöveget nem tudsz értelmezni!

Hol írtam én hogy aki könyvet olvas, stréber? Én is olvastam/olvasok még sok könyvet, hogy függ össze, te szerencsétlen?

2009. szept. 19. 17:49
 9/17 anonim ***** válasza:

Tudod mi a szánalmas?

Az, hogy azt hiszed, hogy csak ezekről lehet megemlékezni idősebb korodban.

Én nem járok bulizni, meg efffffélék... De a haverokkal már csináltunk egy csomó baromságot ezalatt a pár év alatt, és ehhez nem kellett házibuli/club, se alkohol...

Utálom a bulikat, és a discokat. Értelme és lényege is kevés. Nekem a maximum csak a mozi. És a sok hülye közé meg mi a francnak menjek szórakozni?!

Te vagy itt az egyetlen AMI szánalmas...

Nagyon el vagy itt a külön világodban, a sajátos világnézetiddel együtt...

Szóval rakd csak a pofádat alapállásba!

2009. okt. 2. 20:27
 10/17 A kérdező kommentje:

Na most olvasd el még egyszer a kérdést.

Megvan?

Az első két sort még egyszer.

Megvan?

Szövegértés 1-es.

Igaz?

2009. okt. 3. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!