Csak én tartom ezt kicsit szánalmasnak?
Egy régebbi kérdésben olvastam, ahol pár könyvmoly stréber beszélgetett arról, hogy milyen rosszak a mai fiatalok, és hogy csak a bulizás jár a fejükben, és hogy ezek a bulik igazából csak a drogokról, a cigiről, piáról szólnak.
Tényleg csak én nézem le az ilyen fiatalokat (mást akartam írni...)? Akik csodálkoznak, hogy egyedül vannak, mikor a legközkedveltebb szórakozási formát körberöhögik?
Az ilyen típusú "fiataloktól" kérdezném:
TI MIRE EMLÉKEZTEK MAJD MEG IDŐSEBB KOROTOKBAN?
Biztos vagy benne, hogy megérik az öregkort ? Mert az ilyenek szerintem útközben belehalnak az unalmas szánalmas "életükbe" :D
sex&drog&pia buliiii rock&roll ,\,,/
nah jó nem akarom túlzásba vinni :D:D:D
De a fiatalkor azért van h kiéljük magunkat, kihasználjuk az izgalmakat, party 1000rel, hawerok stb.
amúgy full igazad van XD ;)
16/L
Az a baj,hogy a mai 13-16 évesek kiakarják élni magukat!Pedig van egy mondás: Ne a mának élj,hanem a holnapnak !
Ebben a korban kellene megalapozni a felelősségteljes felnőtt kort.Tanulni,művelődni,kulturáltn szórakozni.Lehet élvezni a fiatalságunkat akkor is ha nem iszunk,drogozunk,fekszünk le fűvel-fával.
Akik ilyen fiatalon kiélvezik a fiatalságukat, 18-20 éves korukra életunt,kiélt emberek lesznek,akik csak sodródnak az árral.Képtelenek normális párkapcsolatra,családi életre.Az egészségüket is tönkreteszik.Lehet,hogy most menőnek érzik magukat,hogy minden lányt megkapnak,de majd 35-40 évesen szedhetik a Viagrát.Csak éppen a kicsapongást tartják menőnek,és azt hiszik,hogy ettől már felnőttek.Pedig csak felelőtlen kamaszok.
Tisztelet a kivételnek.
Én nem arról beszéltem, hogy drogozzunk, dugjunk, cigizzünk, igyunk!NEM!
Meg kell találni a középutat!
Én azokról a szerencsétlenekről beszélek, akik féltékenységükben szidják a szórakozó többséget, miközben azt sem tudják miről van szó a péntek/szombat estéken!
Van drog, van pia, van sz*pás a vécében, de nem kell mindenben belemenni!!!
Kedves válaszoló, aki a tini lány édesanyja! Nem értem a felháborodásodat, pont a te lányod tekinthető középútnak.
(bár azt, hogy volt már részeg, én biztosra veszem)
drága kedves válaszoló, érdekes, hogy -hsz szerint nagy könyvolvasó vagy- egy 10 soros szöveget nem tudsz értelmezni!
Hol írtam én hogy aki könyvet olvas, stréber? Én is olvastam/olvasok még sok könyvet, hogy függ össze, te szerencsétlen?
Tudod mi a szánalmas?
Az, hogy azt hiszed, hogy csak ezekről lehet megemlékezni idősebb korodban.
Én nem járok bulizni, meg efffffélék... De a haverokkal már csináltunk egy csomó baromságot ezalatt a pár év alatt, és ehhez nem kellett házibuli/club, se alkohol...
Utálom a bulikat, és a discokat. Értelme és lényege is kevés. Nekem a maximum csak a mozi. És a sok hülye közé meg mi a francnak menjek szórakozni?!
Te vagy itt az egyetlen AMI szánalmas...
Nagyon el vagy itt a külön világodban, a sajátos világnézetiddel együtt...
Szóval rakd csak a pofádat alapállásba!
Na most olvasd el még egyszer a kérdést.
Megvan?
Az első két sort még egyszer.
Megvan?
Szövegértés 1-es.
Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!