Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen szórakozási lehetőségek...

Milyen szórakozási lehetőségek vannak Szentesen? Jó fiatalként ott élni?

Figyelt kérdés
Tervben van, hogy Szentesre fogok költözni. Az lenne a kérdésem, főleg a fiatal korosztályhoz, hogy milyen szórakozási lehetőségek vannak Szentesen? Jó fiatalként ott élni?
2013. márc. 27. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Van itt minden, ami szem, szájnak ingere, gyere csak, várunk szeretettel:

[link]

2013. márc. 27. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, amúgy Erdélyben élek most és kaptam állás lehetőséget Szentesen, nagy döntés előtt állok és gondoltam hátha az oda költözés felé billen a mérlegem, ha kikérem a fiatalok véleményét az ottani életről, mert nincs senki ismerősöm ott :)
2013. márc. 28. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretek itt lakni. A város éppen virágkorát éli, mindenhol újítások vannak.

A városi rendezvények nagyon jók szoktak lenni.

Tiszta a levegô, szép itt minden. Akik bejárósak, esetleg ideköltöztek mind dicsérik a várost. Kedvesek az emberek is. Nem szívesen hagynám itt.

Nagyon sok a fiatal, nyüzsög az élet.

Télen-nyáron tele van külföldiekkel a város. Két folyónk is van, a Tisztában fürdeni is lehet (én nagyon szeretem legalább is). Nagyon sok helyes fiú/férfi van. Van egy strandunk (más megyékbôl is járnak át), szerintem nem valami nagy durranás, de az éjszakai fürdôzések nagyon jók szoktak lenni. Szentes egy nagyon sportos város (nemzetközi sportváros). Különben itt van a legtöbb termálvíz az országban, van egy gyógyfürdônk is.

Sok étterem, boltok, mozi, elég nagy sportolási választék van itt. Nem gyakoriak a bûncselekmények és a balesetek sem.

Én nagyon ajánlom! (:

17/L

2013. ápr. 5. 15:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a részletes választ, nagyon hasznos volt számomra! :)
2013. ápr. 7. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Én pedig ott születtem, és középiskolában 5 évig jártam e városban, emellett anyukám is szentesi születésű és ott is élt még férjhez nem ment :)Szóval anyai ágon sok rokon él ott és aránylag sűrűn megyünk.

Ha minden jól megy egyelőre csak dolgozni majd jövő ilyenkor jó lenne visszamenni Szentesre. Későbbiekben egy oda költözést sem zárnék ki. Nekem tetszik a város, van minden a központban ami egy városhoz hozzá tartozik. Nyugodt kertváros is van és a város szélén falvakra emlékeztető kis nyugodt utcák. Pont olyanok mint ahol most élek, egy faluban :D

http://www.youtube.com/watch?v=W5WviAWky6s

Nézd meg :)

20F

2013. ápr. 8. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Hova mennél dolgozni, ha kérdezhetem?
2013. ápr. 8. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!