Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Titeket megfogna egy ilyen...

Titeket megfogna egy ilyen történet ezzel a kezdő bejegyzéssel? (blog)

Figyelt kérdés

Folytatnátok, vagy egyszerűen lezárnátok már itt?

Fontos, mert ha ez így unalmas, akkor nem teszem ki, hanem egyből kezdem az első fejezettel.

Itt: [link]

Mindenféle kritika is jöhet!

Mi nem tetszik?

(biztos van olyan is)

Unalmas, sablonos, tucat?

Milyennek tűnik? Jó/Rossz Egy tini hobbija/Szép munka

?

2013. márc. 24. 11:17
 1/6 anonim válasza:
Nem rossz bár számomra sablonos.Manapság nehéz újat írni, de nem lehetetten.
2013. márc. 24. 16:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Hát, remélem nem számít a többi sablonosnak, vagy hogy mondjam.

én, személy szerint, még nem olvastam hasonló könyvet, melyben "ilyen" dolgok történtek...

2013. márc. 24. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:
ja, igen! És a háttér megfelelő-e? :)
2013. márc. 24. 17:26
 4/6 AccountManagerkovács ***** válasza:

Nem is értem. Itt fel van sorolva egy csomó érdekes nevű szereplő, meg az egyikük szemszögéből leírva valami, ami egyáltalán nem érdekes. Ennyiből nem lehet rájönni, hogy ez egy komoly hangvételű alkotás, egy ifjúsági regény, egy dráma, fantasy vagy egyáltalán micsoda.

Az én érdeklődésemet nem keltette fel, mert (nem szemétkedni akarok, hidd el), ez eddig semmi. Egy színdarab plakátjához hasonlít, amin fel vannak sorolva a szereplők, még a nevük is olyan színházas és plusz van egy morzsányi extra információ, de kész, vége. Még a műfaj se derül ki.

Ennél jóval több kellene.

2013. márc. 26. 14:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Igazad van. Talán jobb lenne egyből a történettel kezdeni, esetleg több információt megadni...

2013. márc. 26. 16:53
 6/6 Booo96 válasza:
szia (: a sztori jó, viszont én az egyik szereplő nevét (Zoli) megváltoztatnám. Nem rosszindulatból mondom, de a külföldi nevek manapság kelendőbbek. :) Remélem tudtam segíteni, csak így tovább.
2013. ápr. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!