Miért jó és rossz egy DISCO? Jó Érveket szeretnék látni!
Jo:baràtokkal lehetsz,kikapcsolodhatsz,tàncolhatsz,ezàltal akàr fogyhatsz is.Uj embereket ismerhetsz meg,a legdivatosabb legfrissebb zenéket hallod.
Akàr a következö partneredet is megismerheted ott.
Kiöltözhetsz,kifestheted magad feltünöen,nem szolnak meg,mintha nappal tennéd ugyanezt.
Rssz oldala:berughatsz csunyàn,rossz embereket ismerhetsz meg.
Màsnap fejfàjàs,fül zugàsod lesz.
Tömegnyomorban összenyomnok.Akàr a kedvenc ruhàdat leönthetik.
Büdös cigi szagu leszel.
Pénzedet elköltöd...
Màsnap a làbad majd leszakad a tànctol.
Csalodnod kell:aki éppen tetszett,lenyultàk elöled:(
Végignézheted hogy ki hogy hàny...A wc-ben elfogyott a papir,pont amikor neked lenne rà szükség,ràadàsul nagyon késön jutsz be....A melegtöl a sminked elfolyik..
Rossz: Túl hangos, túl sokan vannak, túl rossz zene szól, túl drága, túl sok a 10-en éves
Jó: tele van könnyűvérű lánnyal vége
Hát sztem tobb jo ish van benne mivel uj embereket ismerhetsz meg(talan a kovetkezo szerelmed),azt veszel fel amit akarsz,kikapcsolodhatsz egy hosszu hetkoznap utan stb..
A rossz az az h durva tarsasagba keveredsz,tok reszegre iszod magad es masnap tok rosszul erzed magad ,fust van a sok cigizestol...de inkabb menj es tapasztalj te is:)ez az elet:D
Rossz: szar zene, undorítóan primitív emberek, magas árak, tömeg.
Jó: könnyű alkalmi szexhez jutni.
Azzal kapcsolatban, hogy új embereket lehet megismerni, csak egy költői kérdést teszek fel:
Na de milyeneket...? :I
Rossz egy disco, ha a sok csitri rámászik a pasimra,
ha csak 2cm*2cm-es a táncterem,
ha teli van cigókkal,
ha könyörgök egy jó zenéért, de nem teszik be,
ha nincs a kedvenc piám.
Jó a disco, ha
eléggé spicces vagyok és a barátaimmal megyek. Ha akarod, bárhol jól lehet magad érezni!
Én szeretek discoba járni, mert általában olyan zenék szólnak ami nekem tetszik (általában). Imádok táncolni, ezért kibulizhatom magam, senki nem szól meg érte hogyan táncolok, nem jegyzik meg a fülem hallatán hogy de szr vagyok. :) (Elég szégyenlős vagyok...)
Viszont általában sok a bunkó, még a nagy kigyúrt pasik is majd' fellöknek néha. :S Meg rengeteg ott a könnyűvérű lány, és hiába táncolsz, látod, hogymost ezzel smárol, utána amannak az ölébe ülés egy harmadikkal megy el. Ettől felfordul a gyomrom...
Na és azt hiheti, hogy nekikmindent szabad. A barátom lemezlovas, hozzá rendszeressen mennek oda a csajok zenét kérniés elkezdik simogatni az arcát, le akarják venni a felsőjüketh megmutassáka melleiket....:S Szóval hihetetlen milyen r*bancok vannak!
09:06-os válaszolónak.
Ez hülyeség, ha valaki nem akar semmit egy lánytól, akkor nem nehéz ellenállni, max lerázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!