Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért jó és rossz egy DISCO?...

Miért jó és rossz egy DISCO? Jó Érveket szeretnék látni!

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jo:baràtokkal lehetsz,kikapcsolodhatsz,tàncolhatsz,ezàltal akàr fogyhatsz is.Uj embereket ismerhetsz meg,a legdivatosabb legfrissebb zenéket hallod.

Akàr a következö partneredet is megismerheted ott.

Kiöltözhetsz,kifestheted magad feltünöen,nem szolnak meg,mintha nappal tennéd ugyanezt.

Rssz oldala:berughatsz csunyàn,rossz embereket ismerhetsz meg.

Màsnap fejfàjàs,fül zugàsod lesz.

Tömegnyomorban összenyomnok.Akàr a kedvenc ruhàdat leönthetik.

Büdös cigi szagu leszel.

Pénzedet elköltöd...

Màsnap a làbad majd leszakad a tànctol.

Csalodnod kell:aki éppen tetszett,lenyultàk elöled:(

Végignézheted hogy ki hogy hàny...A wc-ben elfogyott a papir,pont amikor neked lenne rà szükség,ràadàsul nagyon késön jutsz be....A melegtöl a sminked elfolyik..

2009. szept. 17. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Rossz: Túl hangos, túl sokan vannak, túl rossz zene szól, túl drága, túl sok a 10-en éves

Jó: tele van könnyűvérű lánnyal vége

2009. szept. 17. 17:09
 3/9 anonim válasza:
100%

Hát sztem tobb jo ish van benne mivel uj embereket ismerhetsz meg(talan a kovetkezo szerelmed),azt veszel fel amit akarsz,kikapcsolodhatsz egy hosszu hetkoznap utan stb..

A rossz az az h durva tarsasagba keveredsz,tok reszegre iszod magad es masnap tok rosszul erzed magad ,fust van a sok cigizestol...de inkabb menj es tapasztalj te is:)ez az elet:D

2009. szept. 17. 17:40
 4/9 Thurston ***** válasza:

Rossz: szar zene, undorítóan primitív emberek, magas árak, tömeg.

Jó: könnyű alkalmi szexhez jutni.

Azzal kapcsolatban, hogy új embereket lehet megismerni, csak egy költői kérdést teszek fel:

Na de milyeneket...? :I

2009. szept. 17. 23:32
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Rossz egy disco, ha a sok csitri rámászik a pasimra,

ha csak 2cm*2cm-es a táncterem,

ha teli van cigókkal,

ha könyörgök egy jó zenéért, de nem teszik be,

ha nincs a kedvenc piám.

Jó a disco, ha

eléggé spicces vagyok és a barátaimmal megyek. Ha akarod, bárhol jól lehet magad érezni!

2009. szept. 18. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Én szeretek discoba járni, mert általában olyan zenék szólnak ami nekem tetszik (általában). Imádok táncolni, ezért kibulizhatom magam, senki nem szól meg érte hogyan táncolok, nem jegyzik meg a fülem hallatán hogy de szr vagyok. :) (Elég szégyenlős vagyok...)

Viszont általában sok a bunkó, még a nagy kigyúrt pasik is majd' fellöknek néha. :S Meg rengeteg ott a könnyűvérű lány, és hiába táncolsz, látod, hogymost ezzel smárol, utána amannak az ölébe ülés egy harmadikkal megy el. Ettől felfordul a gyomrom...

Na és azt hiheti, hogy nekikmindent szabad. A barátom lemezlovas, hozzá rendszeressen mennek oda a csajok zenét kérniés elkezdik simogatni az arcát, le akarják venni a felsőjüketh megmutassáka melleiket....:S Szóval hihetetlen milyen r*bancok vannak!

2009. szept. 18. 17:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én párom is djskedett anno, és igen, ezek a mai fiatalok. Mindent bevetnek. A pasiknak meg nagyon nehéz lehet ellenállni...Szar az egész!
2009. szept. 23. 09:06
 8/9 Diana8 válasza:

09:06-os válaszolónak.

Ez hülyeség, ha valaki nem akar semmit egy lánytól, akkor nem nehéz ellenállni, max lerázni.

2009. szept. 29. 21:58
 9/9 anonim válasza:
sztem nem rossz, lehet tck-zni és olyankor minddenki téged néz:D:D:DxD
2009. dec. 19. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!