Ki hogy tanult meg rajzolni?
Hát, akkor a magad módján rajzolsz :D
Én ritka rondán rajzolok, mint egy ovodás... De tudok rajzolni pár állatot, és azokat jól megtanultam, gyakoroltam, és legalább akkor egy-két dolog megy :)
Nekem egy tanárom azt mondtaarajzolás agyban dől el sztem részben igaza van koncentrálni kell és ami alényeg meg kell figyelni a részleteket.
Szerintem ne a jobb agyféltekés cuccal próbálkozz inkább rajzkönyvekkel amik megtanítanak egyszerű trükkökre, technikákra PL: hgyan kell perspektívikusan rajzolni( fontosak az irányvonalak)vagy hogy rajzolj drapériát, milyen sorrendbe rajzold fel a dolgokat
próbálj ki különböző technikákat például pasztellal nagyon könnyű naplementét készíteni ez biztos tetszeni fog és lesz egy kis sikerémnyed
és ami még fontos csak akkor rajzolj ha van hozzá kedved és türelmed és azt amit szeretsz
letöltheted könyv formájában betty edwards- jobb agyféltekés rajzolás a címe
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Szerintem a jobb agyféltekés rajzolással tényleg mindenki meg tud tanulni rajzolni. Én valószínűsítem, hogy nem jó helyen voltál. Sajnos egyre több az ilyen rajztanfolyam, és sokszor olyanok is tartanak, akik maguk sem tudnak rajzolni (saját tapasztalat, valaki pl. az én rajzom szedte le a netről és azzal hirdette a tanfolyamát :-S).
Én távoktatásban tartok ilyen tanfolyamot (így bárkihez eljuthat ez a tanfolyam fizikai és időbeli korlátok nélkül), ha gondolod írj nekem privátban a részletekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!