Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki hogy tanult meg rajzolni?

Ki hogy tanult meg rajzolni?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék megtanulni,ki is próbáltam ezt a jobb agyféltekés izét,de nem sikerüül :( milyen más módszert tudtok javasolni?esetleg tapasztalataitokat megoszthatnátok.előre is köszi
2009. szept. 16. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én is azzal a jobb agyféltekéssel tanultam... de nekem sikerült is, bár sokat kellett gyakorolni, szerintem ne add fel, akár kezdd el elölről újra, lehet hogy másodjára már menni fog:)
2009. szept. 16. 17:54
 2/11 A kérdező kommentje:
de valahogy mindig elméretezem a rajzokat :S még másolni sem tudok
2009. szept. 16. 18:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát, akkor a magad módján rajzolsz :D

Én ritka rondán rajzolok, mint egy ovodás... De tudok rajzolni pár állatot, és azokat jól megtanultam, gyakoroltam, és legalább akkor egy-két dolog megy :)

2009. szept. 21. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem egy tanárom azt mondtaarajzolás agyban dől el sztem részben igaza van koncentrálni kell és ami alényeg meg kell figyelni a részleteket.

Szerintem ne a jobb agyféltekés cuccal próbálkozz inkább rajzkönyvekkel amik megtanítanak egyszerű trükkökre, technikákra PL: hgyan kell perspektívikusan rajzolni( fontosak az irányvonalak)vagy hogy rajzolj drapériát, milyen sorrendbe rajzold fel a dolgokat

próbálj ki különböző technikákat például pasztellal nagyon könnyű naplementét készíteni ez biztos tetszeni fog és lesz egy kis sikerémnyed

és ami még fontos csak akkor rajzolj ha van hozzá kedved és türelmed és azt amit szeretsz

2009. szept. 21. 15:54
 5/11 anonim válasza:
Ő...valaki tudna több infót adni erről a jobb agyféltekés dologról?:) hátha segítene rajtam. láttam tv-be csak nem tudom hogy keressek rá. köszi
2009. szept. 21. 17:27
 6/11 A kérdező kommentje:

letöltheted könyv formájában betty edwards- jobb agyféltekés rajzolás a címe

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. szept. 21. 19:49
 7/11 anonim válasza:

Szerintem a jobb agyféltekés rajzolással tényleg mindenki meg tud tanulni rajzolni. Én valószínűsítem, hogy nem jó helyen voltál. Sajnos egyre több az ilyen rajztanfolyam, és sokszor olyanok is tartanak, akik maguk sem tudnak rajzolni (saját tapasztalat, valaki pl. az én rajzom szedte le a netről és azzal hirdette a tanfolyamát :-S).

Én távoktatásban tartok ilyen tanfolyamot (így bárkihez eljuthat ez a tanfolyam fizikai és időbeli korlátok nélkül), ha gondolod írj nekem privátban a részletekért.

2010. febr. 22. 16:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Sok-sok gyakorlással. És könyvekből, de nem ilyen népirányítósból, hanem rendes, anatómiásokból. pl: Szunyoghy András könyveiből. Keress rá, hasznosabb, mint ezek a szärok.
2010. márc. 19. 23:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Kb így kezdtem sima cerkával 8 éve O_O""

[link]

Aztán valami ratyi képregény o_O

2 füzet tele lett:)

5 éve kezdtem anthro-kat kb így

[link]

Mostmeg ilyenek rajzolas.eoldal.hu csak a legújabbak nincsenek fent:(

2011. febr. 18. 23:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Te aztán tolod a bizniszt:)
2011. febr. 18. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!