Mi a véleményed a nagyváradi Ady Endre liceumról?
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 16:00
1/12 anonim válasza:
Tavaly oda jártam tortaórára az egyetemről, nekem tetszett:)
2/12 anonim válasza:
Oda jártam kb 6 éve, jó társaság volt, tanárok tűrhetőek voltak, sok buli volt. Sztem. Váradon ez a legjobb elméleti suli :)
3/12 anonim válasza:
Szerintem meg nem, az összes Ady-s beképzelt!!!
4/12 anonim válasza:
Hat nem epp az osszes, de sokuk. Arrol meg hogy az a legjobb suli... hat, en ketlem.
5/12 anonim válasza:
A legnehezebb és a legelismertebb magyar iskola Bihar megyéből. Nagyon jó:)
7/12 anonim válasza:
igen, a legelismertebb, es mindent elintez nekik az igazgatonojuk a tobbi iskola karara. mondhatnom, jo fej a noci. es valoban eleg sok a szarragoo. es el vannak ajulva az iskolajuktol.
asta este. :D
8/12 anonim válasza:
ebben még a lórátffy zsuzsannába járok és igyekezni fogok,hogy majd bejuthassak az adyba :) azt mondják jó,és erős iskola,hát majd meglássuk..:)
10/12 anonim válasza:
A legjobb suli bárki mondjon bármit.Szerintem csak az szidja aki olyan balf*sz, hogy nem képes bejutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!